Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 og 2022 Læs mere
19 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 21.495,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Du starter med at udforske skønne Bangkok og skal blandt andet på en cykeltur rundt blandt byens templer inden turen går mod det sydburmesiske øhav. Forestil dig at have et hav fyldt med øde smukke tropeøer for dig selv - Myanmars ukendte kystlinie byder på ikke mindre end 800 af slagsen. Området er som et paradis for eventyrlystne rejsende, der søger uberørte omgivelser. Du kommer rundt med lokal bus, små både og på bagsædet af en motorcykel gennem små lokale landsbyer. Turen går tilbage til Thailand, hvor den ukendte smukke nationalpark Sai Yok venter. Her skal du bo på raft house, bade i vandfald og ro i kajak. Turen slutter i hyggelige Chiang Mai, hvor du skal prøve at køre din egen tuk tuk - en rigtig sjov oplevelse.

Se alle vores andre fantastiske turforslag til Thailand her
Få information og fakta om Thailand her

Bedste rejseperiode

Det bedste tidspunkt at tage på denne tur er fra midt oktober til midt maj. Turen gennemføres ikke under den burmesiske vandfestival.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark
Eventyret starter idag med rygsækken pakket og kursen mod Bangkok.
2. dag: Ankomst Bangkok
Vi giver dig en blød ankomst til Bangkok oven på en lang rejse. Du bliver mødt af en chauffør i lufthavnen og kørt til dit guesthouse. Efter at have tjekket ind har du resten af dagen til fri afbenyttelse. Bangkok udgør selve hjertet af Thailand. Her finder du ægte, asiatisk stemning, billig shopping, gode restauranter og et hektisk natteliv. Vi kan varmt anbefale en spændende aftentur rundt i China Town, hvor du kan udforske området og det varierede og overraskende køkken. Oplev området på egen hånd eller tag med på vores tur "Flavours of nighttime Chinatown". Overnatning i dormværelse med aircondition på guesthouse (M)
3. dag: Cykeltur i Bangkok
Udforsk lokalområdet omkring dit hostel, du kan f.eks. gå en tur i charmerende chinatown. Sidst på dagen er der afgang på cykel, hvor du ledsaget af en guide i en mindre gruppe udforsker den vestlige side af Chao Phraya floden. I cykler gennem Bang Rak og ned til floden, som I krydser med en lille færge. I fortsætter ad små gader til Skildpaddetemplet, som er hjemsted for hellige skildpadder. Herfra går turen til et af Bangkoks highlights Wat Arun - morgenrødens tempel, som I kan nyde i skæret fra solnedgangen lige inden tusmørket sætter ind. I krydser floden igen og stopper på en lille rooftop bar, hvor du kan nyde en kølig øl eller vand inden turen fortsætter. Den sidste del af turen tager dig forbi Wat Po, blomstermarkedet, inden du kan lade dig friste af lidt smagsprøver fra de lokale gadekøkkener. Du er tilbage ca. kl. 21.30 Overnatning i dormværelse med aircondition på guesthouse (M)
4. dag: Bangkok på egen hånd
Du kan idag få klaret noget shopping, købe et dagspas til et hotel med pool, nyde en lækker massage og udforske byen på egen hånd. Overnatning i dormværelse med aircondition på guesthouse (M)
5. dag: Grænsen til Myanmar krydses
Du skal idag med tidligt fly til Ranong. Du bliver hentet i lufthavnen og kørt til kajen, hvorfra dit eventyr starter. Efter du er kommet igennem immigrationen til Myanmar går turen med båd mod øen Cocks Comb, der er kendt for sin hjerteformede lagune som du kommer til ved at svømme gennem en grotte. Båden fortsætter til Paradise Island, hvor der er arrangeret en snorkel tur og hvor du kan nyde synet af både hårde og bløde koraller. Frokost serveres på en fantastisk pulverhvid strand. Dagens andet snorkel stop er ved St. Matthews Island, hvor du kan blandt andet kan spotte klovnefiske, smukke søanemoner og englefisk. Sidst på dagen sejler båden tilbage til Kawthaung, hvor du stiger på en bus til Tanintharyi. Din guide møder dig ved ankomst og hjælper med check in på dit guesthouse. Overnatning på lokalt guesthouse (F) Obs der er ikke omklædningsfaciliteter på båden.
6. dag: På trek og tur i kajak
Efter morgenmad skal du opleve den gamle by til fods. Bydelen er kendt for sit årlige Dragon Boat Race og kommer du i november kan du være heldig at kunne overvære det. Efter gåturen sejler du op ad floden i en traditionel båd, du har også mulighed for her at hoppe i en kajak, hvis du foretrækker dette. Omkring frokosttid er du i Thara Bwin, hvor du får serveret lidt lokal mad med udsigt over floden. Eftermiddagen går med et kort men lidt strabadsøst trek op ad et af bjergene i området. På toppen belønnes du med en fantastisk udsigt over landskabet og Tanintharyi floden. Sidst på dagen fortsætter du til Myeik, hvor du skal overnatte. Overnatning på lokalt guesthouse (M,F)
7. dag: Ø hop og camping på Thel-Ni-Aw Island
Dagen starter tidligt med båd mod Dome Island. Nyd den friske havbrise mens du cruiser forbi små fiskerlandsbyer og smukke mangrove skove. Første stop er ved et vandfald, som bruser direkte ud i havet - hvis du har lyst kan du klatre op og få et forfriskende bad. Senere på formiddagen skal du besøge en fiskerlandsby, hvor de lokale fiskere lever side om side med havsigøjnerne, der også kaldes Moken folket. Her får du et indblik i deres helt simple livsstil. Frokost serveres i landsbyen og består af grøntsager og fisk. Om eftermiddagen er det snorkeltid ved Smart Island. Øen består af små skønne strande og er omgivet af klart skønt hav. På vej tilbage sættes du af på øen Thel Ni Aw, hvor du skal overnatte i telt. Overnatning i teltcamp (M,F,A)
8. dag: Nyd dagen på din tropeø
Vågn op til lyden af bølgernes brusen og nyd din morgenmad i vandkanten. Du har hele dagen til at nyde ø livet. Hop i en kajak eller snup en snorkel tur på husrevet. Du bliver hentet først på eftermiddagen af en speedbåd som sejler dig tilbage til Myeik, hvor du skal overnatte på guesthouse. Overnatning på lokalt guesthouse (M,F)
9. dag: Oplev det lokale liv i Myeik - dagen slutter i Dawei.
Efter morgenmad er det tid til at udforske Myeik, en af de største fiskelandsbyer i Myanmar. Du får et indblik i historien og får set et svale hotel, der producerer svalereder til Kina. Dagens tur fører dig igennem et kæmpe marked med lokale varer og gennem det gamle koloni kvarter. Du får tid til på egen hånd at spise frokost før du boarder den minivan der kører dig til Dawai (forvent en tur på ca. 7 timer ). Overnatning på lokalt hotel
10. dag: Bagpå motorcykel i Dawai og omegn
Hop bagpå en motorcykel og nyd en dag med vind i håret. Hvis du har lyst kan du få morgenmad på det lokale marked inden turen går ud på landet. Du kan nyde de fine rismarker og de små landsbyer inden du ankommer til en typisk fiskerlandsby. Undervejs stopper du også ved de små lokale landbrug, der afhængig af sæson kan være f.eks. gummi og cashewnød plantager. Udsigten undervejs byder på smukke viewpoints over øen. Efter frokost er der tid til at slentre rundt i landsbyen og se produktionen af tørrede fisk, der bruges til en lokal fiskesauce, som de lokale elsker. Slut dagen af på en skøn øde strand inden turen går tilbage til Dawai måske med smagsprøve undervejs på den lokale øl. Overnatning på lokalt hotel (M,F)
11. dag: Bådtur og snorkling ved Loung Lone Bok Island
Du bliver hentet på dit hotel og kørt til landsbyen San Hlan. Mens båden pakkes har du tid til at kigge dig lidt omkring i byen og måske få en snak med de nysgerrige børn. Tilbage på båden er kursen sat mod Loung Lone Bok Island. På vejen sejler du forbi Passion Island og Tizit stranden – nyd den smukke udsigt og den dejlige havluft mens du får en let morgenmad. Første snorkelstop byder på masser af farvestålende fisk og krystalklart vand – efter lidt snorkling kan du slappe af på en smuk skyggefuld strand mens der tilberedes frokost på grill. Der er endnu en snorkeltur på et andet spot efter frokost med mange både hårde og bløde koraller og selvfølgelig masser af fisk. Overnatning på lokalt hotel (M,F)
12. dag: Dag: Kryds grænsen tilbage til Thailand og fortsæt til Kanchanaburi
Du bliver hentet kl. 06.00 og kørt til grænseovergangen til Thailand – turen tager mellem 4 og 6 timer afhængig af vejret og vejenes tilstand. På den anden side af grænsen vil der stå en chauffør med dit navn på et skilt. Du fortsætter til Sai Yok nationalpark – en uberørt nationalpark i Thailand. Ved ankomst til parken bydes du velkommen af familien, der driver de flydende bungalows og får serveret en dejlig frokost. Eftermiddagen byder på en tur ned ad floden på en tømmerflåde, der trækkes af en båd, nyd udsigten fuglene og måske aber der leger i trætoppene, mens du sidder på dækket og slapper af. På vejen tilbage sejler du forbi de smukke Sai Yok vandfald, hvor du kan få et brusebad på dækket af raften. Tilbage på din flydende bungalow serveres middagen på terrassen, hvor du kan nyde tropenatten.
13. dag: Oplev Sai Yok på trek, i kajak og på cykel
Nyd en tidlig morgen med lokal morgenmad inden du skal afsted i kajak gennem nationalparken. Du sejler igennem uberørt jungle, inden du kommer til River Kwai Cool Eco-camp. Her bliver du mødt af nogle lokale rangers som tager dig med til deres hjem, hvor du får serveret lokal frokost, inden du skal på trek i junglen. Har du ikke lyst til at trekke kan du hoppe på en cykel og udforske området fra sadlen. Midt på eftermiddagen krydser du floden og mødes med chaufføren der kører dig tilbage til Kanchanaburi, hvor du bliver sat af på dit hotel. Overnatning på hotel i Kanchanaburi (M,F)
14. dag: Afgang til Chiang Mai med nat bus
Du har dagen på egen hånd i Kanchanaburi og kan udforske den historiske del af byen, tage ud og se broen over floden Kwai, besøge den kendte kirkegård og nyde eftermiddagen indtil jeres bus kører mod Chiang Mai ved 19.00 tiden ( mødetid min. 1 time før ).Overnatning i bussen
15. dag: Chiang Mai på egen hånd
I bliver hentet på busstationen og kørt til jeres hotel, hvor I kan slappe af ved den lækre pool og nyde omgivelserne på hotellet. Smut forbi Go Beyond Travel Center og få lidt inspiration til hvad du kan lave. Overnatning på Eco Resort i superior værelse (M)
16. dag: Kør din egen tuk tuk
Du bliver idag hentet ved 8-8.30 tiden og bliver kørt ca 1,5 time til Mae Wang, hvor du får introduktion til og undervisning i at køre din egen tuk tuk. Bemærk du skal have et internationalt kørekort for at få lov at køre. Du er på hele turen ledsaget af en tuk tuk, der bliver kørt af en dygtig guide, som også kan hjælpe dig, hvis der opstår tekniske problemer. Ude på vejen kører du forbi smukke templer, gennem små landsbyer og kan nyde følelsen af frihed bag eget rat. Frokost serveres på lokal restaurant, hvor du kan smage på mange forskellige lækre thairetter. Du får også mulighed for at nyde en tur på bambus raft ned ad den smukke flod inden du ruller tilbage til udgangspunktet bag rattet på din tuk tuk. Du bliver kørt tilbage på hotellet først på aftenen. Overnatning på Eco Resort i superiorværelse (M)
17. dag: Chiang Mai på egen hånd
Dagen i dag er på egen hånd, du kan for eksempel leje en cykel og udforske byen, slappe af med en omgang yoga eller tage ud og se Doi Suthep templet. Overnatning på Eco Resort i superiorværelse (M)
18. dag: Din hjemrejse starter
Du bliver hentet på hotellet og kørt i lufthavnen.
19. dag: Ankomst Danmark
Ankomst til Danmark

Overnatninger

3 overnatninger i Bangkok på guesthouse i dormværelse
6 overnatninger på guesthouse og 1 nat i telt i Myanmar
1 overnatning på raft og 1 overnatning på hotel i Sai Yok
1 overnatning i natbus
3 overnatninger i Chiang Mai på guesthouse

Bemærkninger

Vi anbefaler ikke turen til børn under 12 år, hvis du har rygproblemer eller er gravid.
Du skal være forberedt på at vejene i Myanmar ikke alle er asfalterede og at ruten kan variere, hvis det lige har regnet.
Tryghedsgaranti

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Få tilpasset din tur så den passer med start dag for tuk tuk turen.

Gruppestørrelse

Turen gennemføres ved minimum 2 personer - der kan cirka være op til 16 deltagere

Oktober - maj

Prisen er inklusiv

  • Flybillet med udrejse til Bangkok og retur fra Chiang Mai (inkl. bagage)
  • Ture, overnatninger og måltider som nævnt i program

Prisen er eksklusiv

  • Rejse- og afbestillingsforsikring
  • Visum

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top