Søg
Søg
Thailand
Koh Kood, Thailand
Chiang Mai, Thailand
Andaman snorkel discovery, Thailand
Longtail boat1, Thailand
Klongtur, Bangkok
Grand Palace, Bangkok
Backpackertur

På egen hånd - Thailand

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 4.995,-

Varighed: Op til 1 måned

Thailand er vidtfavnende og byder på de skønneste strande, spændende kulturoplevelser og et uforglemmeligt og vanedannende køkken. Thailand sniger sig ind under huden på rejsende i alle aldre!

Bestil dine flybilletter til Thailand igennem Jysk Rejsebureau og få en masse viden og erfaringer med i købet. Vores kreative og berejste rejsekonsulenter sidder klar til at videregive deres rejseerfaringer med bl.a. backpacking rejser i og omkring Thailand. De kan arrangere din rejse sådan at flybilletter, ture og overnatninger kommer til at passe med din drømmerejse til Thailand.

Rejsekonsulenterne kan desuden hjælpe med det, der har betydning for en god rejse, såsom minimering af transfer tid og gode forbindelser, flyselskabernes alliancer, stop-over muligheder, børnerabatter, siddepladser i flyet og meget mere.

Læs mere om Thailand her.

Praktiske oplysninger om Thailand.

Sæson
Du kan rejse i Thailand året rundt, men den bedste periode er fra november til marts, hvor det er tørtid, og temperaturen er behagelig. Medbring en varm trøje, da det kan blive køligt om aftenen i de nordligste og bjergrige regioner som Chiang Mai, Mae Hong Son og Nan. I april og maj er heden overvældende, og temperaturen kan komme helt op på 40 grader.
Regntiden varer fra juni til oktober, hvor august og september generelt er de mest regnfulde. Bemærk, at vejret kan være forskelligt på øst- og vestkysten. Den bedste periode at rejse på østkysten er fra maj til oktober. Vestkysten er derimod bedst fra oktober til april.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Thailand er baseret på hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i Thailand kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Se flere Rejser til Thailand her

Detaljeret beskrivelse

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 4.995,-

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Prisen er inklusiv

  • Flybillet København - Bangkok t/r
  • Ankomstpakke (afhentning i lufthavn og 2 overnatninger på budgethotel i Bangkok).
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Tilvalgsprodukter

fra: 19.495,-
Cykel, Vietnam,

Cykeltur fra Vietnam til Thailand

På cykel gennem Vietnam, Cambodja og Thailand – fra Ho Chi Minh City via Mekong-deltaet og Angkor Wats templer til Thailands strande.

Varighed: 14 dage
fra: 355,-
Cykeltur på Koh Phangan

Cykeltur på Koh Phangan

Cykelturen er tilrettelagt så også familier kan være med. Du cykler på gode stier gennem det smukke landskab, langs junglespor og besøger bl.a et marked.market. Turen er nem, og du kører ad rolige veje med masser at kigge på undervejs.

Varighed: 1 dag
fra: 3.555,-
Koh Tao, Thailand

Dykkerkursus, Koh Tao

Koh Tao er et paradis for både dig, som ønsker at tage dit første dykkerkursus og for den erfarne dykkere, som ønsker at udvikle sig. Af alle de steder man kan dykke på Thailands østkyst, er Koh Tao et af de bedste.

Varighed: 6 dage
fra: 4.990,-
Phuket Fitness Camp

Fitness Boot Camp på Phuket

På Fitness Bootcamp i Thailand på solrige Phuket får du en sund og aktiv livsstil og kommer til at træne med andre sportsglade mennesker fra hele verden.

Varighed: fra 8 dage
fra: 10.975,-
Frivilligt arbejde i Sydthailand

Frivilligt arbejde i Sydthailand

Deltag i projekt i Sydthailand, hvor fokus er på at bevare et godt miljø i og omkring havet i området. Du er f.eks med til at uddanne de lokale børn i engelsk og samtidig bidrage med en forståelse for nødvendigheden af at passe på omgivelserne.

Varighed: Fra 15 dage
fra: 1.595,-
WFFT, Elephant, Thailand

Frivilligt arbejde og Muay Thai, Thailand

Få en oplevelse for livet - bliv frivillig i Thailand. Som frivillig kommer du helt tæt på lokalbefolkningen og gør samtidig en kæmpe forskel for lokalsamfundet.

Varighed: Typisk 2 - 8 uger
fra: 5.655,-
Tuk Tuk i Nordthailand

Kør din egen Tuk Tuk i Thailand

Rejs gennem smuk natur bag rattet i en tuk tuk. Du kommer tæt på lokalbefolkningen i de smukke bjerglandsbyer, ligesom du får en velsignelse i det lokale tempel og besøger et elefantsted, hvor dyrene har det godt. Der er også inkluderet et trek i Doi Inthanon nationalparken. Glæd dig til et fantastisk eventyr.

Varighed: 6 dage
fra: 3.975,-
Lake Explorer by night

Lake House Explorer - Husbåd

I husbåd på Khao Laem-søen omsluttes du af et dramatisk landskab af regnskov og bjerge. Turen, der kombinerer aktiviteter og ren afslapning, giver dig en enestående og uforglemmelig oplevelse.

Varighed: 4 dage
fra: 235,-
Grand Palace, Bangkok, Thailand

Oplevelser i Bangkok

Bangkok udgør selve hjertet af Thailand. Her finder du ægte, asiatisk stemning, billig shopping, gode restauranter og et hektisk natteliv. Men der er også et spændende og knap så kendt liv bag facaden og de mest besøgte attraktioner. Tag med på opdagelse i byen, hvor mange spændende oplevelser venter dig!

Varighed: 1/2 - 1 dag
fra: 3.280,-
Andaman snorkel discovery, Thailand

Snorkling liveaboard i Andamanerhavet

Med tre hele dage ombord på den farverige ”MV Reggae Queen” har du nu chancen for at snorkle ved nogle af Thailands absolut bedste undervandsdestinationer. Koh Bon, Koh Tachai og Surin øerne er unikke og deres skønhed uovertruffen!

Varighed: 4 dage
fra: 2.205,-
Umphangs smukke vandfald

Umphang Trek

På dette spændende trek i Umphang kommer du til at opleve den smukke og frodige jungle fra flodbredden og flydende i en gummibåd. Glæd dig også til at overnatte i en stammelandsby.

Varighed: 6 dage
fra: 1.350,-
Rabeang Pasak Tree House, Thailand

Unik oplevelse i trætoppene

Udlev din barnedrøm og overnat højt oppe i trætoppene. Du er helt tæt på naturen og de små landsbysamfund. En virkelig unik oplevelse væk fra den gængse turistrute!

Varighed: 3 dage
fra: 5.795,-
Koh Lipe

Ø-hop i Koh Lipe National Park

Turen for dig der drømmer om tropeøer med puddersand omkranset af det skønneste krystalklare vand, masser af koraller og farverige fisk! Du besøger Koh Lipe og flere af de omkringliggende øer – nogle af de smukkeste i det sydlige Thailand!

Varighed: 6 dage

Gratis rejseforedrag

Thailand: 27-02-2018 18:00:00 : 10401
Aarhus
27. februar 2018 kl. 18:00

Thailand

Webinar: Thailand: 27-02-2018 20:30:00 : 10533
Webinar
27. februar 2018 kl. 20:30

Webinar: Thailand

Thailand: 13-03-2018 18:00:00 : 10780
København
13. marts 2018 kl. 18:00

Thailand

Se mere her

Servicecenter

Nordthailand Få hjælp og service til rejsen
Servicecenter, Chiang Mai, Nordthailand

Servicecenter

Thailand, Bangkok Få hjælp og service til rejsen
Servicecenter, Thailand
Til top
Find os på: