Op til 1 måned
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 6.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Bestil dine flybilletter til Thailand igennem Jysk Rejsebureau og få en masse viden og erfaringer med i købet. Vores kreative og berejste rejsekonsulenter sidder klar til at videregive deres rejseerfaringer med bl.a. backpacking rejser i og omkring Thailand. De kan arrangere din rejse sådan at flybilletter, ture og overnatninger kommer til at passe med din drømmerejse til Thailand.

Rejsekonsulenterne kan desuden hjælpe med det, der har betydning for en god rejse, såsom minimering af transfer tid og gode forbindelser, flyselskabernes alliancer, stop-over muligheder, børnerabatter, siddepladser i flyet og meget mere.

Læs mere om Thailand her.
Praktiske oplysninger om Thailand.

Bedste rejseperiode

Du kan rejse i Thailand året rundt, men den bedste periode er fra november til marts, hvor det er tørtid, og temperaturen er behagelig. Medbring en varm trøje, da det kan blive køligt om aftenen i de nordligste og bjergrige regioner som Chiang Mai, Mae Hong Son og Nan. I april og maj er heden overvældende, og temperaturen kan komme helt op på 40 grader.
Regntiden varer fra juni til oktober, hvor august og september generelt er de mest regnfulde. Bemærk, at vejret kan være forskelligt på øst- og vestkysten. Den bedste periode at rejse på østkysten er fra maj til oktober. Vestkysten er derimod bedst fra oktober til april.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Thailand er baseret på hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i Thailand kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afgang fra Danmark
Rygsækken er pakket og det er tid til at rejse mod sydøstasien og skønne Bangkok
2. dag: Ankomst Bangkok
Ved ankomsten til Bangkok bliver du hentet i lufthavnen og kørt til dit guesthouse. Chamberlain hostel har en meget central beliggenhed tæt ved floden og Chinatown, og byder på en god atmosfære. Resten af dagen er til fri til at gå på opdagelse i Bangkok. Overnatning på guesthouse (M)
3. dag: Bangkok på egen hånd
Du kan idag udforske området omkring dit hostel på egen hånd. Chinatown ligger fx i gåafstand eller du kan gå opad Silom Road og få en gang massage eller udforske de små sidegader med lækre madboder. Overnatning på guesthouse (M)
4. dag: Videre rejse på egen hånd
Du kan vælge at booke lidt flere dage i Bangkok eller rejse videre nordpå og udforske den smukke natur eller sydpå til de skønne strande

Overnatninger

2 overnatninger på guesthouse i Bangkok i flersengsværelse

Bemærkninger

Der findes mange flykombinationer, som Jysk Rejsebureau kan være behjælpelig med. Se et udvalg nedenfor:
Danmark - Bangkok med direkte fly
Danmark via Doha eller Dubai til Bangkok t/r
Danmark via Istanbul til Bangkok t/r
Danmark - Bangkok // Phuket - Danmark

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Hele året

Pakkeliste

 • Guidebog
 • Mindre dagsrygsæk
 • Egen vandflaske
 • Solcreme
 • Solhat/kasket

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Bangkok t/r ( inkl. bagage)
 • Ankomstpakke (afhentning i lufthavn og 2 overnatninger på guesthouse i Bangkok)
 • Morgenmad
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Servicecentre i Thailand

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Thailand, Bangkok

Jysk Servicecenter Bangkok finder du ved siden af Chamberlain Hostel. Her sidder serviceguider klar til at besvare dine spørgsmål og dele ud af deres brede rejseerfaring, så du kan få mest muligt ud af din rejse i Østen.

Læs mere

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top