Søg
Søg
Thailand
Koh Kood, Thailand
Chiang Mai, Thailand
Andaman snorkel discovery, Thailand
Longtail boat1, Thailand
Klongtur, Bangkok
Grand Palace, Bangkok

På egen hånd - Thailand

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 4.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Varighed: Op til 1 måned

Thailand er vidtfavnende og byder på de skønneste strande, spændende kulturoplevelser og et uforglemmeligt og vanedannende køkken. Thailand sniger sig ind under huden på rejsende i alle aldre!

Bestil dine flybilletter til Thailand igennem Jysk Rejsebureau og få en masse viden og erfaringer med i købet. Vores kreative og berejste rejsekonsulenter sidder klar til at videregive deres rejseerfaringer med bl.a. backpacking rejser i og omkring Thailand. De kan arrangere din rejse sådan at flybilletter, ture og overnatninger kommer til at passe med din drømmerejse til Thailand.

Rejsekonsulenterne kan desuden hjælpe med det, der har betydning for en god rejse, såsom minimering af transfer tid og gode forbindelser, flyselskabernes alliancer, stop-over muligheder, børnerabatter, siddepladser i flyet og meget mere.

Læs mere om Thailand her.

Praktiske oplysninger om Thailand.

Sæson

Du kan rejse i Thailand året rundt, men den bedste periode er fra november til marts, hvor det er tørtid, og temperaturen er behagelig. Medbring en varm trøje, da det kan blive køligt om aftenen i de nordligste og bjergrige regioner som Chiang Mai, Mae Hong Son og Nan. I april og maj er heden overvældende, og temperaturen kan komme helt op på 40 grader.
Regntiden varer fra juni til oktober, hvor august og september generelt er de mest regnfulde. Bemærk, at vejret kan være forskelligt på øst- og vestkysten. Den bedste periode at rejse på østkysten er fra maj til oktober. Vestkysten er derimod bedst fra oktober til april.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Thailand er baseret på hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i Thailand kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Se flere Rejser til Thailand her

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 4.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Prisen er inklusiv

  • Flybillet København - Bangkok t/r
  • Ankomstpakke (afhentning i lufthavn og 2 overnatninger på budgethotel i Bangkok).
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Tilvalgsprodukter

fra: 19.495,-
Cykel, Vietnam,

Cykeltur fra Vietnam til Thailand

På cykel gennem Vietnam, Cambodja og Thailand – fra Ho Chi Minh City via Mekong-deltaet og Angkor Wats templer til Thailands strande.

Varighed: 14 dage
fra: 395,-
Cykeltur på Koh Phangan

Cykeltur på Koh Phangan

Cykelturen er tilrettelagt så også familier kan være med. Du cykler på gode stier gennem det smukke landskab, langs junglespor og besøger bl.a et marked.market. Turen er nem, og du kører ad rolige veje med masser at kigge på undervejs.

Varighed: 1 dag
fra: 3.560,-
Koh Tao, Thailand

Dykkerkursus, Koh Tao

Koh Tao er et paradis for både dig, som ønsker at tage dit første dykkerkursus og for den erfarne dykkere, som ønsker at udvikle sig. Af alle de steder man kan dykke på Thailands østkyst, er Koh Tao et af de bedste.

Varighed: 6 dage
fra: 1.280,-
Yoga

Dyrk yoga i Chiang Mai

Chiang Mai er det perfekte sted til et yogaophold. Tag en pause i din rejse et par dage og genoplad batterierne mens du udforsker nordthailands hovedstad og den afslappede stemning i byen.

Varighed: 4 dage
fra: 4.990,-
Phuket Fitness Camp

Fitness Boot Camp på Phuket

På Fitness Bootcamp i Thailand på solrige Phuket får du en sund og aktiv livsstil og kommer til at træne med andre sportsglade mennesker fra hele verden.

Varighed: fra 8 dage
fra: 12.115,-
Frivilligt arbejde i Sydthailand

Frivilligt arbejde i Sydthailand

Deltag i projekt i Sydthailand, hvor fokus er på at bevare et godt miljø i og omkring havet i området. Du er f.eks med til at uddanne de lokale børn i engelsk og samtidig bidrage med en forståelse for nødvendigheden af at passe på omgivelserne.

Varighed: Fra 15 dage
fra: 1.705,-
WFFT, Elephant, Thailand

Frivilligt arbejde og Muay Thai, Thailand

Få en oplevelse for livet - bliv frivillig i Thailand. Som frivillig kommer du helt tæt på lokalbefolkningen og gør samtidig en kæmpe forskel for lokalsamfundet.

Varighed: Typisk 2 - 8 uger
fra: 1.705,-
Tuk Tuk i Nordthailand

Kør din egen Tuk Tuk i Thailand

Det er en fantastisk oplevelse at køre gennem smuk natur bag rattet i en tuk tuk. Du kommer tæt på lokalbefolkningen i de smukke bjerglandsbyer, ligesom du får en velsignelse i det lokale tempel og besøger en lokal restaurant, hvor du kan svare på forskellige lokale retter. Der er også inkluderet en soft rafting tur inden du vender tilbage til Chiang Mai.

Varighed: 1 dag
fra: 3.975,-
Lake Explorer by night

Lake House Explorer - Husbåd

I husbåd på Khao Laem-søen omsluttes du af et dramatisk landskab af regnskov og bjerge. Turen, der kombinerer aktiviteter og ren afslapning, giver dig en enestående og uforglemmelig oplevelse.

Varighed: 4 dage
fra: 320,-
Grand Palace, Bangkok, Thailand

Oplevelser i Bangkok

Bangkok udgør selve hjertet af Thailand. Her finder du ægte, asiatisk stemning, billig shopping, gode restauranter og et hektisk natteliv. Men der er også et spændende og knap så kendt liv bag facaden og de mest besøgte attraktioner. Tag med på opdagelse i byen, hvor mange spændende oplevelser venter dig!

Varighed: 1/2 - 1 dag
fra: 2.535,-
Sov i telt på Koh Kye

Overnat i telt på ubeboet ø

Tag med på camping tur på ubeboet ø i Thailand. Øen er omgivet af koralrev, så her er gode snorkelmuligheder. Om aftenen tændes der bål og aftensmaden tilberedes over flammerne. Hvis vejret tillader det og fiskerne har tid, kan du komme med ud og fange små blæksprutter.

Varighed: 2 dage
fra: 2.110,-
Sai Yok, Thailand

På eventyr i telt i Sai Yok Nationalpark

Tag med på en tur "off the beaten track" ind i junglen, hvor du oplever uspoleret smuk natur. Du overnatter sunget i søvn ad junglens lyde i telt i en camp midt i Sai Yok National Park. Eftermiddagen nydes flydende på din egen raft og i kajak til din camp.

Varighed: 3 dage
fra: 2.795,-
Snorkling ved Surin Islands

På snorkeleventyr - Surin øerne

Sig hej til Nemo og hans venner på de daglige snorkelture i det fantastiske klare vand. Surin øerne er fredelige uden resorts og restauranter, så en tur hertil er for dig, der værdsætter uspoleret natur og simpel indkvartering.

Varighed: 5 dage
fra: 3.280,-
Andaman snorkel discovery, Thailand

Snorkling liveaboard i Andamanerhavet

Med tre hele dage ombord på den farverige ”MV Reggae Queen” har du nu chancen for at snorkle ved nogle af Thailands absolut bedste undervandsdestinationer. Koh Bon, Koh Tachai og Surin øerne er unikke og deres skønhed uovertruffen!

Varighed: 4 dage
fra: 2.720,-
Umphangs smukke vandfald

Umphang Trek

På dette spændende trek i Umphang kommer du til at opleve den smukke og frodige jungle fra flodbredden og flydende i en gummibåd. Glæd dig også til at overnatte i en stammelandsby.

Varighed: 6 dage
fra: 3.060,-
Umphangs smukke vandfald

Umphang Trek - med komfort

Vil du med på trek i junglen uden at det bliver for primitivt og for hårdt, så er denne tur den rigtige for dig. Du kommer ud og oplever uspoleret jungle, ser et af Thailands smukkeste vandfald og overnatter i telt ved floden.

Varighed: 4 dage
fra: 1.685,-
Rabeang Pasak Tree House, Thailand

Unik oplevelse i trætoppene

Udlev din barnedrøm og overnat højt oppe i trætoppene. Du er helt tæt på naturen og de små landsbysamfund. En virkelig unik oplevelse væk fra den gængse turistrute!

Varighed: 3 dage
fra: 6.950,-
Koh Lipe

Ø-hop i Koh Lipe National Park

Turen for dig der drømmer om tropeøer med puddersand omkranset af det skønneste krystalklare vand, masser af koraller og farverige fisk! Du besøger Koh Lipe og flere af de omkringliggende øer – nogle af de smukkeste i det sydlige Thailand!

Varighed: 6 dage

Gratis rejseforedrag

Thailand: 04-06-2019 18:00:00 : 12224
Herning
4. juni 2019 kl. 18:00

Thailand

Thailand: 06-06-2019 18:00:00 : 12897
Aalborg
6. juni 2019 kl. 18:00

Thailand

Thailand: 11-06-2019 18:00:00 : 13428
Kolding
11. juni 2019 kl. 18:00

Thailand

Se mere her

Servicecenter

Nordthailand Få hjælp og service til rejsen
Servicecenter, Chiang Mai, Nordthailand

Servicecenter

Thailand, Bangkok Få hjælp og service til rejsen
Servicecenter, Thailand
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: