Info om din rejse og Covid-19 Læs mere
Ca. 1 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Rejsen starter i Kuala Lumpur, Malaysias hovedstad. Kuala Lumpur er en kombination af religioner, folkeslag og traditioner, hvilket ses tydeligt i forskelligheden i byens bydele. Islamisk og moderne arkitektur, indiske templer og Bollywood plakater fylder gadebilledet i Little India og ikke mindst den kinesiske kultur i China Town er med til at give dig en farvestrålende oplevelse.

Jeg vil på aftenen fortælle om to mulige rejseruter alt efter, hvornår på året rejsen skal gennemføres, da landet er delt op efter, hvor det er godt at rejse i sommer og vinterhalvåret. Den første rute går efter Kuala Lumpur til en af verdens ældste regnskove Taman Negara, som byder på fantastisk natur for både store og små. Her lever stammefolket Orang Asli stadig isoleret i den dybe regnskov og passer på deres kultur og livsstil. I denne eventyragtige nationalpark venter jer spændende vandreture og sejlture på junglens floder. Herefter tager vi dig til det billedskønne og frodige højland - Cameron Highlands. Her finder man gammel engelsk kolonihistorie omgivet af frodige og grønne bjerge. Området er verdenskendt for deres te-plantager og et klima som er køligere end resten af landet. Til slut besøger vi både Langkawi i vest og Perhentian øerne i øst, som begge er øer, der er omgivet af eksotiske strande.

Den alternative rute går syd på til den historiske by Melaka, som ligger ved Malaysias vestkyst. Her kan du opleve byens mange kulturskatte og historiske bygninger på egen hånd inden, at vi tager på en unik cykeltur til det lokale Melaka og områder uden for byen som de færeste turister ser. En af rejsens store højdepunkter er regnskoven og naturen i Nationalparken - Endau Rompin. I denne fantastiske nationalpark, som for mange er et ukendt område, venter en unik, speciel oplevelse og trekkingtur på naturens præmisser. Malaysia er en destination, der kan besøges året rundt, da det er delt op fra vest til øst ift. hvornår der er godt at rejse til landet vejrmæssigt. Afslutningsvis på fastlandet af Malaysia tager vi til tropeøerne Pulau Besar og Pulau Tioman, som er omgivet af eksotiske strande og billedskønne laguner.

Rundrejsen afsluttes på Borneo, som er verdenskendt for sine orangutanger og storslåede natur. Jeg vil tage jer med ind i den dybe jungle både til fods og på vandet på bådsafari på jagt efter dyreliv og til slut vise jer nogle af de smukke tropeøer Borneo huser.

Jeg glæder mig til at hive jer med på en fantastisk rejse gennem fastlands Malaysia og Borneo.

Med venlig hilsen
Charlotte Høi

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 08-09-2022 kl. 17:30 Tilmeld
Ledige pladser 24-11-2022 kl. 17:30 Tilmeld
Ledige pladser 26-01-2023 kl. 17:30 Tilmeld

Information

Afholdelsessted
Online webinar. Du modtager link til webinaret i din bekræftelsesmail, du får ved tilmelding.
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top