6 dage
Ekskl. fly
Fra 6.250,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
På denne tur har du daglige yoga timer med forkælelse til krop og sjæl. Du bliver introduceret til meditation i vidunderlige omgivelser, kommer på ture i lokalområdet og får kan prøve kræfter med traditionel, thailandsk madlavning.

Se alle vores andre spændende turforslag til Thailand her.
Få information og fakta om Thailand her.

Bedste rejseperiode

Turen kan gennemføres året rundt. I perioden maj til oktober er vejret omskifteligt, og der kan forekomme tropiske regnbyger.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Ankomst til AAVA Resort & Spa
Du ankommer til enten Nakhon Si Thammarat eller Surat Thani lufthavn, hvor du bliver hentet i lufthavnen og kørt til dit resort. Du har god tid til afslapning indtil hen på aftenen, hvor du bliver introduceret til yogastudiet og yogaterrassen med udsigt til havet. Din første yoga time er en Yin Yoga time i solnedgangen - dejligt blødgørende for dine muskler. Overnatning på AAVA Resort & Spa.
2. dag: Yoga og tur til Khanoms udsigtspunkt
Vågn tidligt med solopgangsmeditation på stranden. Med dejlig ro i sindet kan du nyde hotellets morgenmad, inden der om formiddagen er planlagt et formiddagshike til det lokale udkigspunkt. Her kan du nyde udsigten over Khanombugten flankeret af smukke bjerge mod vest, mens du bliver introduceret til historien om Buddha. Tilbage på hotellet er der tid til afslapning ved havet eller den dejlige pool, inden du får serveret en sund frokost - her får du også viden om fordøjelsessystemet og om at spise mindfull. Efter frokost er det tid til selvforkælelse i hotellets spa. Dagen slutter med Yin Yoga i solnedgangen, hvor fokus er på ben og hofter. Mange af øvelserne kan du tage med hjem og få glæde af resten af livet. Overnatning på AAVA Resort & Spa. (M,F)
3. dag: Bådtur og aften-yoga
Efter morgenmad er der afgang til dagens bådtur, hvor du - hvis du er heldig - kan spotte de sjældne pink delfiner, der lever i området. Turen tager dig også til øen Koh Nui Nor, der bl.a. byder på historien om munken Luang Pu Tuad, hvis statue skuer ud over havet. Det siges, at hans amuletter beskytter mod uheld. Dagens sunde frokost serveres på restaurant Aalto tilbage på hotellet, og eftermiddagen nydes igen idag i den herlige spa. Som de øvrige dage slutter dagen med beroligende yin yoga i solnedgangen. Overnatning på AAVA Resort & Spa. (M,F)
4. dag: Hot yoga, fiskespa og udflugt til Samet Chun-vandfaldet
Morgenens yoga-time er BikYasa Hot Yoga - en kombination af meditation, varme og musik, der fylder din krop og sjæl med fornyet energi. Efter frokost er det tid til naturlig pedicure i Khanoms fiskespa, inden der om eftermiddagen venter en tur til den imponerende grotte Khao Wang Thong og Samet Chun-vandfaldet. Her kan du nyde en kølig dukkert. Som de øvrige dage slutter også denne dag med beroligende yin yoga i solnedgangen. Overnatning på AAVA Resort & Spa. (M,F)
5. dag: Mudderspa og madlavningskursus
Efter morgenmad er der afgang med båd til en af de nærliggende søer. Har kan du bade din krop i plejende mudder og hjælpe til med at plante mangrovetræer. Tilbage på fastlandet - efter du har skyllet dig ren for mudder - er det tid at prøve kræfter med traditionel sydthailandsk madlavning, når du skal tilberede din frokost. Du skal bl.a. lave din egen curry paste og lave maden i den brændefyrede ovn. Tilbage på hotellet venter turens sidste solnedgangsyoga. Overnatning på AAVA Resort & Spa. (M,F)
6. dag: Retur til lufthavnen eller videre rejse
Start dagen med tidlig morgenmeditation og morgenmad, inden det er tid til at rejse videre. Vi kan f.eks. at anbefale at fortsætte rejsen med en tur til Khao Sok National Park

Overnatninger

5 overnatninger i dobbeltværelse på AAVA Resort & Spa.
Hvis du rejser alene, kan du naturligvis få enkeltværelse - forhør dig hos din rejsekonsulent for merpris.

Bemærkninger

Vi anbefaler ikke yogakurset til børn.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan oplevelsen ændres?

Du kan sammensætte vores ture og oplevelser præcis som du ønsker det med andre ture og oplevelser samt overnatninger og transfers m.m. Denne oplevelse er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Hele året

Pakkeliste

  • Løstsiddende tøj
  • Vandflaske
  • Solcreme
  • Badetøj

Prisen er inklusiv

  • Overnatninger på AAVA Resort & Spa i deluxe bungalow
  • Ankomst og afrejse transfer
  • Spa, yoga og udflugter i henhold til program

Prisen er eksklusiv

  • Flybillet t/r til Danmark
  • Flybillet t/r Surat Thani/Nakhon Si Thammarat
  • Rejse- og afbestillingsforsikring

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Servicecentre i Thailand

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Thailand, Bangkok

Jysk Servicecenter Bangkok finder du ved siden af Chamberlain Hostel. Her sidder serviceguider klar til at besvare dine spørgsmål og dele ud af deres brede rejseerfaring, så du kan få mest muligt ud af din rejse i Østen.

Læs mere

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top