KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
fra 8 dage
Ekskl. fly
Fra 5.945,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Vi har lavet en tur til dig der gerne vil træne på din ferie, komme i bedre form og opnå resultater på kort tid. Du bor i dejlige omgivelser med pool, her er adgang til billig massage og maden er lækkert tilberedt. Din træning sammensættes med varieret indhold og planlægges i samråd med en personlig træner udfra dine personlige mål.
Stemningen omkring campen er hyggelig og her er plads til alle uanset form og alder - fællesnævneren er træningen.

Se alle vores andre fantastiske turforslag til Thailand her
Få information og fakta om Thailand her

Bedste rejseperiode

Du kan rejse til Phuket året rundt. Regntiden ligger fra juni - oktober, hvor luftfugtigheden vil være høj og strandende i området være mindre indbydende.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Ankomst og introduktion
Hvis du kommer med fly bliver du hentet i lufthavnen og kørt til dit valgte overnatningssted. Du får en kort introduktion af den lokale repræsentant og kan ellers bruge dagen på at slappe af ved poolen, få pakket ud og gå en tur i lokalområdet. Placeringen på Phuket er perfekt og der er masser at lave i området. Stranden ligger kun en kort tur fra campen i taxa, ligesom byen har mange små cafeer og restauranter med sund mad, frugt juices og masser af små spa steder der tilbyder massage til ingen penge. Forhør dig hos den lokale repræsentant om evt. leje af cykler.
2. dag: Møde med personlig træner
Det første der er på planen mandag morgen er et møde med din personlige træner, som vil vise dig rundt på campen og introducere dig til holdplanen. Kom omklædt så du kan komme igang med din træning med det samme.
3.-6. dag: Træning i center og på hold
Du har mulighed for at deltage i en række forskellige hold under dit ophold. Du kan starte din dag med yoga stræk dine ømme muskler og nyd en rolig start på dagen. Der er forskellige puls hold at vælge imellem - Cross Training, Bodyfit, Spinning, Boxercise, Stram op - alle hold designet til at øge din kondition. Alle kan være med, da alle øvelser kan tilpasses dit niveau. For de seje er der militær forhindringsbane, du kan enten benytte banen selv eller deltage på hold et par eftermiddage om ugen. Har du lyst kan du forsøge dig med Muay Thai (Thai boksning) - det er ikke en del af selve campen men vi har lavet en aftale med naboen om, at du kan prøve Muay Thai hos dem to gange pr. uge. For de danseglade er der Zumba et par gang hver uge. Torsdag er der løb for de der er i form til "The Big Buddha" Hele campen inkl. udstyr er til rådighed når der ikke er timer.
7. dag: Træning på stranden
Når du nu er på en ø kendt for badeferie, er det oplagt at bruge stranden til træning. Lørdag formiddag er afsat til træning og et dyp i det skønne hav.
8. dag: Afslapning/hviledag eller check ud og videre rejse

Overnatninger

7 overnatninger i dobbeltværelse på standardhotel. Du kan vælge at bo på boutique hotel mod ekstra betaling.

Bemærkninger

FAQ's:

Hvor fit skal jeg være for at deltage:
Uanset hvilket niveau du starter på kan du være med. Her er plads til alle.

Hvilke resultater kan jeg forvente:
Uanset om du er i dårlig form eller i god grundform vil du have gavn af at komme på fitness camp. Atmosfæren er virkelig motiverende og der er stor opbakning til at nå dine mål.

Hvor længe skal jeg vælge at være på camp:
De fleste deltagere er på fitness campen mellem 2 og 6 uger. 2 uger er nok til at du kan begynde at fornemme resultater og få grundlagt en god vane. Jo flere uger des større bliver resulatet naturligvis.

Kan jeg træne hvis jeg har en mindre skade :
Alle øvelser kan tilpasses, det er blot vigtigt du gør din træner opmærksom på din skade.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan oplevelsen ændres?

Du kan sammensætte vores ture og oplevelser præcis som du ønsker det med andre ture og oplevelser samt overnatninger og transfers m.m. Denne oplevelse er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Campen starter med ankomst søndag.

Hele året

Pakkeliste

  • Let træningstøj
  • Gode træningssko
  • Vaskemiddel
  • Solcreme
  • Myggespray

Prisen er inklusiv

  • Transfer til/fra Phuket lufthavn
  • 7 overnatninger på standardresort
  • 2 måltider pr. dag - du vælger selv om det er frokost eller aftensmad, du vil have inkluderet

Prisen er eksklusiv

  • Flybillet t/r til Danmark
  • Rejse- og afbestillingsforsikring

Prisbemærkning

Når du vælger kategorien standardhotel bor du på et rent og pænt værelse med aircondition, eget badeværelse, køleskab, wifi og tv. Hotellet har internet med god hastighed,
swimmingpool og de fleste værelser har balkon/terrasse.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Servicecentre i Thailand

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Thailand, Bangkok

Jysk Servicecenter Bangkok finder du ved siden af Chamberlain Hostel. Her sidder serviceguider klar til at besvare dine spørgsmål og dele ud af deres brede rejseerfaring, så du kan få mest muligt ud af din rejse i Østen.

Læs mere

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top