Info om din rejse og Covid-19 Læs mere
1/2 - 1 dag
Ekskl. fly
Nye priser på vej
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Tag på oplevelse i Bangkok med alt hvad storbyen har at tilbyde. I over 20 år har vi givet vores rejsende råd om, hvordan man bedst udforsker Bangkoks jungle af markeder, lys, lyde, små kringelkroge og spændende gadeliv. Og vi har masser af gode forslag til fede og lidt anderledes oplevelser i byen. Jysk Rejsebureau anbefaler en cykeltur bag byens facade; en spændende halvdags klong-tur på de smalle kanaler bag facaden af millionbyen, hvor du sejler i longtail båd og oplever det lokale dagligliv; en spændende aftentur rundt i chinatown, hvor du kan udforske området og det varierede og overraskende køkken. Eller Mahachai trainspotting, en spændende togtur væk fra det travle Bangkok til et forbløffende livligt og grønt opland, der viser dig sider af Thailands kultur, som du ikke lige ville få udforsket på egen hånd.

Se alle vores andre fantastiske turforslag til Thailand her
Få information og fakta om Thailand her

Bedste rejseperiode

Turene kan gennemføres hele året, men i regnsæsonen fra juni til oktober kan der forekomme korte, kraftige regnskyl.

Dagsprogram

Fold program ud
KLONGTUR I BANGKOK, 1/2 dag
Denne heldagstur fører os ud på klongerne (kanalerne) gennem det 'virkelige Bangkok' - bag facaden af skyskrabere og trafikerede gader. I langbåd udforskes kanalerne og de lokales liv langs med floden. Klongerne danner et netværk af vandveje og vi kan bl.a. opleve de lokale postbåde, skraldebåde og små markedsbåde, der sælger alt fra sæbe til grillspyd. Turen starter på New Road Guesthouse kl. 9.00, hvor guiden fører os ned til kajen for at gå om bord i langbåden. Herfra sejles et stykke ned af hovedfloden, Chao Phraya, der løber gennem Bangkok. Vi ser en del af Bangkoks skyline, ind vi sejler ind i de smalle klonger (kanaler). Båden fører os roligt gennem klongerne, hvor vandet er livsnerven og kontrasterne hersker. På klongerne sejler handlende rundt i små både og udbyder alt fra friske grøntsager over skoldhed suppe til paraplyer. Imponerende, veltrimmede teaktræshuse ligger side om side om ydmyge små blikskure. Kontrasten til det centrale Bangkoks hektiske trafikbillede er enorm: her brydes stilheden af motoriserede både, hanegal, musik fra enkelte huse og børn glade latter. Turens første stop er ved templet Wat Khun Chan. Den ophøjede ro ved templet komplimenteres fint af det nærliggende kunstnerområde, hvor du går på plankefortove mellem kunstnere, en gammel barberbutik, en gammel købmandshandel, vintage plakater og en fin stupa. Herefter går turen videre til en orkidéfarm og et sted, hvor du kan fodre de hellige maller (catfish). Turen slutter når du forlader klongerne og bliver du sejlet til ”pier 9” på Chao Praya floden, molen ved Grand Palace, hvorfra du kan besøge templerne på egen hånd – tag f.eks. til Grand Palace, Wat Pho eller Wat Arun. Du kan også fortsætte dagen med lidt shoppin, eller tage den offentlige færge tilbage til New Road Guest House. Lad dig inspirere af lidt video fra turen her.
CYKELTUR I BANGKOK, 1/2 dag
På cykel oplever du storbyen Bangkoks mange ansigter. Du bliver blandt andet guidet ad smalle gyder i ”Little Chinatown”, igennem Khlong Toey markedet og slumkvarterer og slutter af med en sjov udfordring af balanceevnen på de smalle stier over klongerne (kanalerne) i Phra Pradaeng, der også kaldes ”Bangkoks lunger”. Omgivelserne her er grønne og frodige, luften er frisk at indånde, og fuglene synger imellem palmerne. Vi begynder turen med at cykle væk fra de store, trafikerede veje og ind igennem det livlige Khlong Toey marked. Her udbydes året rundt et farverigt miks af thailandske og kinesiske varer, og du vil blandt andet se imponerende tårne af friske ananas og kaglende kyllinger i bambusbure. Ruten fører os også igennem slumkvarterer, hvor du kan opleve bagsiden af millionbyen samt igennem ”Little Chinatown”, hvor børnene begejstret vinker og råber ”hello” ved det usædvanlige syn af udlændinge på cykeltur. Når vi - og cyklerne - har krydset floden i langbåd, kommer vi over til ”Bangkoks lunger”, hvor vi cykler rundt på de smalle cementstier, der er bygget på pæle i klongerne (kanalerne) og udgør et omfattende stisystem. Her er højhusene erstattet med palmer og trafikstøjen med fuglesang – en helt anden side af Bangkok, end den de fleste rejsende oplever.
DET UKENDTE BANGKOK
En rolig togtur tager dig med tilbage i tiden – væk fra det travle Bangkok. Toget sniger sig gennem smalle pasager forbi farverige træhuse, smukke blomster og lillamalede stationer, mens en forfriskende brise fra de åbne døre fejer igennem kupeen. Pludselig stopper toget ved endestationen i Mahachai midt i det travle fiskemarked. Denne dag byder på en spændende tur væk fra det travle Bangkok til et forbløffende livligt og grønt opland. Turen starter ved New Road Guest House. Med skytrain kører du sammen med din guide til Wongwian Yai stationen, hvorfra du går gennem de små lokale kvarterer for at komme til togstationen - udgangspunktet for dagens oplevelser. Allerede her fornemmer du, at dagen bringer dig uden for den gængse turistrute. Fra toget kommer du så tæt på de lokale, at du får en fornemmelse af at køre lige igennem deres stuer. Som Bangkok forsvinder, bliver de høje bygninger erstattet af rismarker og huse på pæle. Læn dig tilbage og nyd det rolige tempo og det smukke landskab. Når toget stopper, befinder du dig bogstaveligt talt midt i Mahachai fiskemarked. Sammen med guiden går du ad de smalle gyder til en berømt fiskerestaurant, hvor du bliver forkælet med frisk fisk og skaldyr. Efter frokost krydser du floden med en lille båd. På den anden side hopper du på det næste tog, der bevæger sig gennem et landskab med saltsletter og rismarker. Slutteligt får du en unik kulturel og i den grad fascinerende oplevelse. Togskinnerne forsvinder bogstaveligt talt i et marked, og idet toget kommer kørende, bliver det nærmest opslugt, mens paraplyer og markiser bliver løftet op i sidste øjeblik – og slået ned igen – og boderne på togskinnerne genåbner - i samme sekund toget har passeret. Du vil få tid til at opleve markedet på togskinnerne, inden turen går tilbage til Bangkoks metropol. Dagen slutter ved Victory Monument, hvorfra du kan tage en taxa eller skytrain tilbage til dit hotel. Lad dig inspirere af lidt video fra turen her.
CHINATOWN FOR ALLE SANSER
Glem alle dine forbehold overfor gadekøkkener! På denne tur viser en guide dig hvor, hvornår og hvordan, du kan give dig i kast med ”street food” i Bangkoks pulserende Chinatown. Samtidig oplever du de skjulte steder, som denne livlige bydel gemmer på. En aften, der åbner dine øjne, leger med dine smagsløg, får dig til at smile og sætter din fantasi i gang. I over 20 år har vi givet vores rejsende råd om, hvordan man bedst udforsker Bangkoks Chinatown med dens jungle af markeder, lys, lyde og bizarre gadeliv. Nu tager vi dig med på en kort oplevelsestur til de steder, vi har anbefalet i årevis. Du begiver dig afsted i Tuk Tuk til den indre del af Chinatown for at udforske hemmelighederne i det travle kvarter. Oplev den pulserende Yaowarat gade med de blinkende røde lamper, og folk der sidder på de små farverige plast stole overalt på gadehjørner og fortove. Du smager på de lokale retter på bydelens gaderestauranter – lokalt bedre kendt som "Gadekøkkenets Michelin" – og prøver også noget af det lidt stærkere mad som både thai’er og kinesere elsker. Forkæl dig selv med søde desserter og hør historierne om retterne og kærligheden for maden fortalt af eksperterne selv. Ind imellem udforskes sidegader, skjulte stræder, templer, fremmede skikke, filmkulisser og det pulserende liv på gaden. Du vil besøge dele af Chinatown, der pludselig er stille og tomme for liv, men også her er der indtryk for alle sanser. I Chinatown er der aldrig et kedeligt øjeblik. Mæt og fuld af oplevelser vender du med Tuk Tuk tilbage til dit hotel. Lad dig inspirere af lidt video fra turen her Turen kan være god at starte med, hvis du lander i løbet af dagen og skal holde dig vågen til hen på aftenen for at minimere jetlag.

Bemærkninger

Der er engelsktalende guider med på turene.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan oplevelsen ændres?

Du kan sammensætte vores ture og oplevelser præcis som du ønsker det med andre ture og oplevelser samt overnatninger og transfers m.m. Denne oplevelse er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Spørg din rejsekonsulent. Alle ture gennemføres dagligt eller flere gange om ugen!

Hele året

Pakkeliste

 • Komfortable sko/støvler
 • Luftigt tøj til trek
 • Myggebalsam
 • Solbriller og solcreme
 • Kameraudstyr
 • Evt. kikkert og hat
 • Lommelygte
 • Egen lagenpose
 • Personlig rejseforsikring

Prisen er inklusiv

 • Transport i henhold til turprogram
 • Engelsktalende guide
 • Sightseeing i henhold til turprogram

Prisen er eksklusiv

 • Flybillet t/r til Danmark
 • Rejse- og afbestillingsforsikring

Prisbemærkning

Forhør dig om børnepriser hos din rejsekonsulent.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Kontakt en rejsekonsulent på 70 20 19 15 og hør nærmere om priser.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Servicecentre i Thailand

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Thailand, Bangkok

Jysk Servicecenter Bangkok finder du på Chamberlain Hostel. Her sidder serviceguider klar til at besvare dine spørgsmål og dele ud af deres brede rejseerfaring, så du kan få mest muligt ud af din rejse i Østen.

Læs mere

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top