3 dage
Ekskl. fly
Nye priser på vej
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Find din indre campist og eventyrer og tag med langt væk fra de kendte turiststeder til en camp i Thailands uberørte jungle. Maden tilberedes over bål og du får en introduktion af de lokale rangers til overlevelses tip i junglen.

Se alle vores andre fantastiske turforslag til Thailand her
Få information og fakta om Thailand her

Bedste rejseperiode

Turen tilbydes året rundt, men der vil være risiko for en del regn i perioden juni - oktober.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Fra Bangkok til Sai Yok National Park
Din morgen starter kl. 06.00 på dit hotel, hvor du bliver hentet og kørt til den sydlige busterminal i Bangkok. Herfra skal du med minibus videre mod Kanchanaburi. Du bliver her hentet og kørt ud i nationalparken, hvor du bydes velkommen af den familie der ejer den raft du skal overnatte på i nat. Du boarder en flydende raft, hvor du kan nyde din thai frokost og gøre dig klar til dit eventyr i junglen. Din raft trækkes ad en lokal båd til et stille spot på floden, her kan du høre fugle og måske aber, der slås om et stykke frugt i trætoppene. Undervejs kan du bade og slappe af og måske slutte turen med et naturligt brusebad i det lokale vandfald inden du skal nyde en veltilberedt middag. Overnatning i Krit's Floathouse i standard fan bungalow (F,A)
2. dag: I telt i Sai Yok Dagen starter tidligt med lokal morgenmad inden det er tid til en kajak tur ned ad floden. Du padler med strømmen og passerer lidt bebyggelse inden du er dybt inde i nationalparken, hvor du ikke møder andre mennesker og kan nyde den totale ro. Efter en god times tid slutter turen og du bliver mødt af nogle park rangers, der tager dig med til deres hjem, hvor de serverer en let frokost. Om eftermiddagen kan du vælge at tage med på et lille trek i junglen eller snuppe en tur på cykel i området. Natten skal du tilbringe i campen, der er bygget af en nordmand og hans bedste ven. Den er primitiv – her er dog regnvand, der bruges til bad og toilet og strøm der kommer fra solceller. Middagen er lækker barbeque tilberedt over bål og natten tilbringes i telt.(M,F,A) 3. dag: Kanchanaburi
Efter morgenmaden er det tid til at rejse videre f.eks. med toget videre til Chiang Mai, hvor du kan prøve at køre en tuk tuk, zipline eller tage videre til charmerende Pai. Forhør dig om mulighederne hos din rejsekonsulent. (M)

Overnatninger

1 overnatning på flydende raft i Sai Yok
1 overnatning i telt i junglecamp

Bemærkninger

Du overnatter i 2 personers telt. Turen er ikke velegnet for mindre børn eller gravide.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan oplevelsen ændres?

Du kan sammensætte vores ture og oplevelser præcis som du ønsker det med andre ture og oplevelser samt overnatninger og transfers m.m. Denne oplevelse er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Gruppestørrelse

Turen gennemføres ved minimum 4 deltagere og der vil typiske ikke være mere end 16 deltagere.

Hele året

Pakkeliste

 • Lun trøje til aftenerne i december - februar
 • Luftigt tøj med langeærmer og ben til om aftenen ( myg)
 • Myggebalsam og personlig medicin
 • Regnslag i regntiden
 • Badetøj og kasket/solhat
 • Lommelygte og batterier
 • Håndklæde, toiletsager og vandfast solcreme
 • Evt vandtætte poser til din telefon og dit kameraudstyr

Prisen er inklusiv

 • Overnatning og måltider ifølge program
 • Nationalpark gebyr til Sai Yok National Park.
 • Transport: Minibus fra Bangkok til Sai Yok via Kanchanaburi.
 • Herudover er der inkluderet kaffe, snacks, drikkevand, raft og kajak, lokal guide der kan lidt engelsk, tur i junglen med lokale rangers og cykeltur.

Prisen er eksklusiv

 • Flybillet t/r til Danmark
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Drikkepenge

Prisbemærkning

Der er ikke børnerabat på turen.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Kontakt en rejsekonsulent på 70 20 19 15 og hør nærmere om priser.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Servicecentre i Thailand

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Thailand, Bangkok

Jysk Servicecenter Bangkok finder du på Chamberlain Hostel. Her sidder serviceguider klar til at besvare dine spørgsmål og dele ud af deres brede rejseerfaring, så du kan få mest muligt ud af din rejse i Østen.

Læs mere

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top