6 dage
Ekskl. fly
Fra 1.925,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Kombiner noget af det bedste trekking i Chiang Mai med en cykeltur i de ukendte dele af byen. I løbet af de næste 6 dage kommer du "off the beaten track" både i byen og ude i junglen. Start dagen i Chiang Mai på ECO resort måske med et morgen dyp i den store pool. Udforsk de ukendte kvarterer i byen på cykel og nyd nord thailandske delikatesser undervejs. Du cykler igennem det hippe universitetsmiljø og forbi lokale markeder. Efter et par dages byliv er det på med trekking udstyret inden du begiver dig ud i en øde del af junglen. Tag del i landsbylivet, nyd naturen og snup en svømmetur i vandfald.

Se alle vores andre fantastiske turforslag til Thailand her
Få information og fakta om Thailand her

Bedste rejseperiode

Chiang Mai kan besøges året rundt. Det bedste tidspunkt er i perioden November - Februar, hvor temperaturen er behagelig omkring 20 - 25 grader og perioden er den tørreste på året. Fra Marts - Maj kan det blive op til 39 grader og regntiden varer fra Juni til Oktober.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Ankomst Chiang Mai og check-in på ECO Resort.
Du bliver hentet i lufthavnen eller på bus/tog stationen og kørt til ECO resort, hvor du skal tilbringe de næste 3 nætter. Dit værelse er ca. klar kl. 14.00 men hvis du kommer tidligere kan du slappe af ved den store pool. Eftermiddagen og aften er på egen hånd, smut forbi Go Beyond Travel Center og får lidt inspiration til hvad du kan lave.
2. dag: Eftermiddags og aften cykeltur i Chiang Mai (ca 20 km)
Nyd en stille morgen og formiddag i dit eget tempo indtil du kl 16.00 afhentes af din lokale songthaew (mini bus), som kører dig til startstedet for aftenens udflugt. Når du har fået din cykel går turen gemmen den gamle bydel med et besøg i Wat Phra Singh templet. Herfra er det tid til at fare vild i det nye "in" område omkring Chiang Mais universitet. Din guide vil introducere dig til lokale snacks på de natmarkeder I kommer forbi. Turen fortsætter ad bagveje og gennem lokale små forstæder inden du når Wat Chedi Luang templet midt i den gamle bydel. Templet er smukt oplyst om aftenen og der er en nærmest magisk stemning omkring det. Du er tilbage ved cykeludlejnings stedet ca kl 21.00. Herfra kan du på egen hånd udforske byen.(M,A)
3. dag: Jungle Trekking – afgang til junglen og overnatning i Karen stamme landsby.
Afgang meget tidligt fra ECO resort og kurs mod de grønne bjerge tæt ved Doi Inthanon. Dit trek starter udenfor byen ad en natur sti.Undervejs lærer du jungle overlevelses teknikker f.eks. hvordan man finder vand eller laver mad såkaldt "bamboo cooking". Frokost serveres i junglen og efter en tiltrængt pause er der yderligere ca 3 timers trekking. Du ankommer til en White Karen landsby sidst på eftermiddagen, hvor du får et indblik i det lokale liv og hvor du skal overnatte.(F,A)
4. dag: Jungle Trekking. Svøm i Chiang Mais højeste vandfald.
Efter din morgenmad er det tid til at tage afsked med dine landsby værter. Du kan efter dagens første 3 timers trekking se frem til en dukkert i Chiang Mais højeste vandfald og frokost i junglen. Trekking turen fortsætter et par timer inden du ankommer til junglen campen, som er dit hjem for natten. Efter tilberedelse af din aftensmad kan du falde til ro til lyden af junglen og føle dig langt ude i naturen.(M,F,A)
5. dag: Jungle Trekking. Trek langs rismarker og raft på floden.
Efter morgenmaden er der en times gåtur til en lokal landsby, hvor du kan få indblik i, hvordan de dyrker ris. Turen fortsætter gennem smukke rismarker op til et gammelt tempel, hvorfra der er fantastisk udsigt over området. Din frokost serveres ved et lille vandfald. hvor du også kan blive kølet af og nyde den smukke natur. Midt på eftermiddagen er det tid til at gå ombord på din bambus raft, turen ned ad floden kan afhængig af vandstanden være rolig og afslappet men også en udfordring, hvis der er meget vand i floden. Du er tilbage i Chiang Mai sidst på dagen, hvr du igen tjekker ind på ECO resort og kan nyde et sikkert tiltrængt bad. Nyd din sidste aften i den charmerende by.(M,F)
6. dag: Check ud fra ECO resort
I dag er sidste dag og du skal checke ud inden kl 12.00. Nyd din morgenmad i ro og mag inden du kan fortsætte din rejse mod nye eventyr. Vi er gerne behjælpelige med at skræddersy din videre rejse.(M)

Overnatninger

3 overnatninger i "dorm" med delt badeværelse på ECO Resort Chiang Mai (eget værelse kan tilkøbes forhør dig hos din rejsekonsulent)
1 overnatning i lokal landsby og 1 overnatning i jungle camp under trekket.

Bemærkninger

Vi anbefaler at børn skal være minimum 10 år for at deltage.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan oplevelsen ændres?

Du kan sammensætte vores ture og oplevelser præcis som du ønsker det med andre ture og oplevelser samt overnatninger og transfers m.m. Denne oplevelse er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Turen starter mandag og torsdag.

Gruppestørrelse

Turene gennemføres normalt med 2-5 deltagere med et max på 8 deltagere.

Hele året

Pakkeliste

 • Gode vandresko/støvler og sandaler til raftingturen
 • Luftige og hurtigttørrende shorts og t-shirts til trek
 • Varm trøje/fleece til aftenerne i december til februar
 • Luftigt tøj med lange ærmer og ben til om aftenen (myg)
 • Myggebalsam og personlig medicin
 • Regnslag og gummistøvler i regntiden (kan lånes lokalt)
 • Lange sokker til vandring i gummistøvler i regntiden
 • Badetøj og hat/kasket
 • Lommelygte og batterier
 • Håndklæde, toiletsager og vandfast solcreme
 • Kameraudstyr og evt. vandtætte poser
 • Penge (husk det er god skik at give drikkepenge til guiderne efter turen)
 • Evt. ørepropper (i landsbyerne er der mange høns og hunde, som kan larme om natten)

Prisen er inklusiv

 • Måltider og overnatninger i henhold til program
 • Transfer ved ankomst fra bus/tog station eller lufthavn. Transfer til cykelturens start sted og til/fra trekking turen.
 • National Park gebyr.
 • Cykeltur i Chiang Mai, trekking tur (i turen er inkluderet rygsæk, kniv, pandelampe, sovepose)

Prisen er eksklusiv

 • Flybillet t/r til Danmark
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Transfer efter cykelturen

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Resserver

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Servicecentre i Thailand

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Thailand, Bangkok

Jysk Servicecenter Bangkok finder du ved siden af Chamberlain Hostel. Her sidder serviceguider klar til at besvare dine spørgsmål og dele ud af deres brede rejseerfaring, så du kan få mest muligt ud af din rejse i Østen.

Læs mere

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top