Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 og 2022 Læs mere
1 dag
Ekskl. fly
Fra 550,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Tag med på elefantsafari i Kuiburi. Du besøger også et lokalt marked på grænsen mellem Burma og Thailand, og ser udsigten fra Abebjerget.

Se alle vores andre fantastiske turforslag til Thailand her
Få information og fakta om Thailand her

Bedste rejseperiode

Turen gennemføres hele året

Dagsprogram

Fold program ud
Dag 1: Kuiburi Nationalpark
Turen starter med en køretur på et par timer til Thai/Burma grænsemarkedet, hvor der sælges blomster og produkter lavet af træ. Efter du har oset lidt rundt, er det tid til at besøge Khao Chong Kra Chok, også kendt som abebjerget – du kan nyde den fantastiske udsigt og få pusten tilbage efter de 396 trin, der er til toppen. Frokost serveres på en lokal restaurant inden turen går mod Kuiburi og safari. Parken har mere end 250 elefanter, så der bør være en rimelig chance for at spotte dem i deres rette element. Du er tilbage i Hua Hin først på aftenen.(F)

Bemærkninger

Turen afgår hver fredag som en gruppetur. Forhør dig om merpris, hvis du ønsker en privat tur eller afgang en anden dag.
Turen kan starte andre steder end Hua Hin - forhør dig hos din rejsekonsulent om muligheder og merpris.
Tryghedsgaranti

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan oplevelsen ændres?

Du kan sammensætte vores ture og oplevelser præcis som du ønsker det med andre ture og oplevelser samt overnatninger og transfers m.m. Denne oplevelse er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Gruppestørrelse

Turen afgår hver fredag som en gruppetur. Forhør dig om merpris, hvis du ønsker en privat tur eller afgang en anden dag.

Hele året

Prisen er inklusiv

  • Frokost

Prisen er eksklusiv

  • Flybilletter til/fra Thailand
  • Rejse- og afbestillingsforsikring

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Servicecentre i Thailand

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Thailand, Bangkok

Jysk Servicecenter Bangkok finder du i lobbyen på vores eget backpackerhotel New Road Guesthouse. Her sidder danske serviceguider klar til at besvare dine spørgsmål og dele ud af deres brede rejseerfaring, så du kan få mest muligt ud af din rejse i Østen.

Læs mere

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top