Info om din rejse og Covid-19 Læs mere
13 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 9.695,-
FRA 7.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Jeres villa er en del af Sensi Paradise Beach Resort, som ligger i den rolige ende af Mae Haad stranden. Du kan slentre ind til små butikker og restauranter eller slappe af ved det skønne pool område. Har du lyst til at udforske havet og nyde synet af de farvestrålende fisk er der gratis udlån af snorkel udstyr.

Se alle vores andre fantastiske turforslag til Thailand her
Få information og fakta om Thailand her

Bedste rejseperiode

Thailand er blandt mange andre ting en skøn stranddestination, som kan besøges året rundt. Når det regner i den østlige del, er det normalt solrigt i den vestlige del og omvendt.

Turen kan gennemføres året rundt, men den bedste periode at besøge Koh Tao er fra december til februar og igen fra juli til september, hvor det er tørt og temperaturen lavest - dagtemperaturen ligger omkring 30 grader.

Fra marts til maj kan temperaturen komme helt op på 40 grader om dagen. I perioden oktober til december er vejret meget omskifteligt, og der kan forekomme tropiske regnskyl og storme.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i Thailand kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark
I flyver fra Danmark til Thailand, hvor I ankommer næste dag.
2. dag: Ankomst til Bangkok
Ved ankomsten til Bangkok står en chauffør klar til at køre jer til jeres guesthouse. New Road Guest House har en meget central og bekvem beliggenhed, og byder på en god og hjemlig atmosfære. I lobbyen finder I et servicecenter, der er behjælpelig med rejsetips og praktiske spørgsmål. Resten af dagen kan I slappe af ovenpå rejsen eller gå på opdagelse i Bangkok. Har I behov for inspiration, har vi masser af gode forslag til fede oplevelser.
3. dag: Bangkok til Koh Tao
dag går turen med bus og båd til Koh Tao. På Sensi Paradise Resort, skal I bo i jeres egen private villa, hvor I kan nyde livet og slappe af. I tilbringer de kommende otte nætter i disse skønne, tropiske omgivelser. På resortet er der et dejligt pooloråde og skønne omgivelser.
4.-10. dag: Ophold i privat villa på Koh Tao
Den næste uges tid står den på ren afslapning på Koh Tao! Sensi Paradise Resort ligger få minutters gang fra små butikker og restauranter på Mae Haad stranden. Der er masser af muligheder for aktiviteter på Koh Tao – I kan f.eks. leje cykler eller scootere, tage på tur i longtailboat, leje ATV eller Quad bikes, stå på vandski, klatre, tage på sejltur til Ang Tong National Marine Park eller bare slappe af og nyde de smukke strande.
11. dag: Transport til Bangkok
Efter morgenmaden går turen tilbage til Bangkok, hvor I ankommer til New Road Guest House op ad eftermiddagen. Slap af på hotellet eller tag en tur ud og se lidt på byen. Der er masser af muligheder!
12. dag: Afrejse fra Thailand
Jeres Thailandsrejse nærmer sig sin afslutning. I tager selv en taxa tilbage til lufthavnen. Tidspunktet afhænger af, hvornår jeres fly til Danmark afgår.
13. dag: Ankomst til Danmark
Ankomst til Danmark efter et fantastisk eventyr i Thailand!

Overnatninger

2 overnatninger på New Road Guesthouse i Bangkok
8 overnatninger i Royal Villa med 3 soveværelser på Sensi Paradise Resort Koh Tao
Tryghedsgaranti

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan starte hver dag.

Gruppestørrelse

7 personer.

Juni - september

Prisen er inklusiv

  • Flybilletter t/r København - Bangkok (inkl. bagage)
  • Afhentning i lufthavn og transport til New Road Guest House
  • Transport fra Bangkok til Koh Tao t/r
  • Ophold i Royal Villa på Sensi Paradise Resort
  • Morgenmad

Prisen er eksklusiv

  • Transport fra New Road Guest House til Bangkok lufthavn
  • Udflugter
  • Måltider og drikkevarer
  • Rejse- og afbestillingsforsikring
  • Visum og vaccinationer

Prisbemærkning

Prisen er for leje af Royal Villa, der består af 3 huse der hænger sammen med stor veranda.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Servicecentre i Thailand

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Thailand, Bangkok

Jysk Servicecenter Bangkok finder du på Chamberlain Hostel. Her sidder serviceguider klar til at besvare dine spørgsmål og dele ud af deres brede rejseerfaring, så du kan få mest muligt ud af din rejse i Østen.

Læs mere

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top