Søg
Søg
Monkey Flower Villas, Koh Tao, Thailand
Monkey Flower Villas, Koh Tao, Thailand
Monkey Flower Villas, Koh Tao, Thailand
Monkey Flower Villas, Koh Tao, Thailand
Monkey Flower Villas, Koh Tao, Thailand
Monkey Flower Villas, Koh Tao, Thailand
Koh Tao, Thailand
Dykning, Koh Tao, Thailand
Dykning, Koh Tao, Thailand
Koh Tao, Thailand
Longtail boat i Thailand
Nang Yuan Island ved Koh Samui, Thailand
Koh Tao i Thailand
Lej en villa

Privat poolvilla med udsigt – Koh Tao

Frapris pr. pers. v. 10 personer

DKK 9.495,-

Børnepris fra

DKK 8.495,-

Varighed: 13 dage

Saml hele familien og tag afsted på afslappende ferie i egen villa. Her er sørget for det meste, så I kan nyde hinandens selskab, bade i poolen, nyde haven eller tage på opdagelse på Koh Tao.

"Hej, velkommen til Monkey Flower. Her er din private villa, pool og telefon. Hvis du har brug for noget så bare ring til Steve”!

På Monkey Flower Villas bor I i jeres egen, helt private villa med en servicemedarbejder tilknyttet 24 timer i døgnet og privat pool.

Bo her hvis I er på udkig efter det ultimative sted at samle en masse mennesker i ekstraordinære omgivelser - det være sig en gruppe af venner eller den udvidede familie.

Monkey Flower Villas ligger på en bakke ved Sairee Beach - 15 minutters gang fra stranden. Fra villaen får I en smuk panoramaudsigt over stranden - direkte fra jeres private pool. Læn jer tilbage med et glas vin og nyd en fantastisk solnedgang over Sairee Beach. Book en beroligende massage eller tag en afslappende gåtur i haven. Receptionen er døgnåben og kan være behjælpelig med at arrangere ture rundt på Koh Tao.

I tilbringer otte nætter i disse skønne, tropiske omgivelser. Derudover har I en nat i Bangkok før og efter opholdet på Koh Tao. På den måde bliver rejsen ikke for lang, og der er samtidig mulighed for at snuse lidt til Thailands spændende hovedstad.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag til Thailand herSæson
Thailand er blandt mange andre ting en skøn stranddestination, som kan besøges året rundt. Når det regner i den østlige del, er det normalt solrigt i den vestlige del og omvendt.

Turen kan gennemføres året rundt, men den bedste periode at besøge Koh Tao er fra december til februar og igen fra juli til september, hvor det er tørt og temperaturen lavest - dagtemperaturen ligger omkring 30 grader.

Fra marts til maj kan temperaturen komme helt op på 40 grader om dagen. I perioden oktober til december er vejret meget omskifteligt, og der kan forekomme tropiske regnskyl og storme.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i Thailand kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Koh Tao, Thailand

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Afrejse fra Danmark
I flyver fra Danmark til Thailand, hvor I ankommer næste dag.

2. dag: Ankomst til Bangkok
Ved ankomsten til Bangkok står en chauffør klar til at køre jer til jeres guesthouse. New Road Guest House har en meget central og bekvem beliggenhed, og byder på en god og hjemlig atmosfære. I lobbyen finder I et servicecenter, der er behjælpelig med rejsetips og praktiske spørgsmål. Resten af dagen kan I slappe af ovenpå rejsen eller gå på opdagelse i Bangkok. Har I behov for inspiration, har vi masser af gode forslag til fede oplevelser.

3. dag: Bangkok til Koh Tao
I dag går turen med bus og båd til Koh Tao. På Monkey Flower Villas, skal I bo i jeres egen private villa, hvor I kan nyde livet og slappe af. I tilbringer de kommende otte nætter i disse skønne, tropiske omgivelser.

Gardenia Villa er noget af det bedste som Koh Tao kan tilbyde!
Gardenia er den nyeste af villaerne hos Monkey Flower, og med sine tre etager (alle med private indgange) og fem store soveværelser er Gardenia også den største. Derudover rummer villaen 3 badeværelser, en (spise)stue og et køkken. Villaen er perfekt til storfamilier eller større venne-grupper. Hvert værelse er unikt og hele huset har en meget åben, moderne og rummelig atmosfære.

Villaen har en stor, privat swimmingpool, der er oplyst om aftenen. Der er også en privat solterrasse med liggestole samt en privat gård – alt bygget i naturlige granit/kampesten fra øen. Ejendommen tilbyder gratis wifi, to spisesteder (mod betaling) samt gratis brug af lokal mobiltelefon og transport hele døgnet.

4.-10. dag: Ophold i privat villa på Koh Tao
Den næste uges tid står den på ren afslapning på Koh Tao!

Monkey Flower Villas og Gardenia villaen er en kort 15 min gåtur ned ad bakken til Sairee Beach, den længste og mest populære strand på Koh Tao - og der er kun lidt længere til centrum af Sairee by med de mange restauranter, butikker og klubber. Foretrækker I roen og den smukke udsigt, er der mange gode restauranter, der gerne vil levere dejlige måltider lige til døren. Monkey Flower kan være behjælpelig med at booke in-house massage, dykker og snorkleture, ture rundt på øen, private yoga sessioner og meget, meget mere. Ved indtjekning får I en lokal thailandsk mobiltelefon med kredit, og mange vigtige numre er allerede installeret – således er din chauffør, rengørings personalet og Lincoln (ejeren) altid kun et opkald væk. Alle gæster på Monkey Flower villas nyder godt af denne 24 timers personlig service!

Der er masser af muligheder for aktiviteter på Koh Tao – I kan f.eks. leje cykler eller scootere, tage på tur i longtailboat, leje ATV eller Quad bikes, stå på vandski, klatre, tage på sejltur til Ang Tong National Marine Park eller bare slappe af og nyde de smukke strande.

11. dag: Transport til Bangkok
Efter morgenmaden går turen tilbage til Bangkok, hvor I ankommer til New Road Guest House op ad eftermiddagen. Slap af på hotellet eller tag en tur ud og se lidt på byen. Der er masser af muligheder!

12. dag: Afrejse fra Thailand
Jeres Thailandsrejse nærmer sig sin afslutning. I tager selv en taxa tilbage til lufthavnen. Tidspunktet afhænger af, hvornår jeres fly til Danmark afgår.

13. dag: Ankomst til Danmark
Ankomst til Danmark efter et fantastisk eventyr i Thailand!

Overnatning:
2 nætter på New Road Guesthouse i Bangkok
8 nætter i egen (Gardenia) villa på Monkey Flower Villas

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan starte hver dag.

Priser

Frapris pr. pers. v. 10 personer

DKK 9.495,-

Børnepris fra

DKK 8.495,-


Prisbemærkning

Prisen er for leje af hele villaen, der er i tre plan og rummer fem dobbeltværelser.

Der er plads til yderligere opredninger i villaen. Så det er muligt, at rejse flere end 10 personer sammen. I så fald bliver prisen per person naturligvis lavere.


Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

10 personer

Prisen er inklusiv

 • Flybilletter t/r København - Bangkok
 • Afhentning i lufthavn og transport til New Road Guest House
 • Transport fra Bangkok til Koh Tao t/r
 • Ophold i Gardenia Villa
 • Morgenmad
 • Servicemedarbejder tilknytet villaen 24 timer i døgnet.

Prisen er eksklusiv

 • Transport fra New Road Guest House til Bangkok lufthavn
 • Udflugter
 • Måltider og drikkevarer
 • Rejseforsikring
 • Visum og vaccinationer
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Gratis rejseforedrag

For unge: Backpacking i Sydøstasien: 21-02-2018 18:00:00 : 10523
Aarhus
21. februar 2018 kl. 18:00

For unge: Backpacking i Sydøstasien

Thailand: 27-02-2018 18:00:00 : 10401
Aarhus
27. februar 2018 kl. 18:00

Thailand

Webinar: Thailand: 27-02-2018 20:30:00 : 10533
Webinar
27. februar 2018 kl. 20:30

Webinar: Thailand

Se mere her

Servicecenter

Nordthailand Få hjælp og service til rejsen
Servicecenter, Chiang Mai, Nordthailand

Servicecenter

Thailand, Bangkok Få hjælp og service til rejsen
Servicecenter, Thailand
Til top
Find os på: