Info om din rejse og Covid-19 Læs mere
19 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 13.795,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Gå på oplevelse i Bangkok med alt hvad storbyen har at tilbyde. Du skal blandt andet ud på en aktiv cykeltur rundt i byen. På cykel oplever du storbyens mange ansigter, og på de små stier langs klongerne er højhusene erstattet med palmer og trafikstøjen med fuglesang – en helt anden side af Bangkok end den, de fleste rejsende oplever.

Udfordr dig selv med et spændende trek i Khao Yai nationalparken, hvor du følger en tidligere krybskytte, der kender junglens hemmeligheder og ved, hvordan man kommer ubemærket rundt. I vandrer i junglen, hvor I sover i hængekøjer, laver mad over bål og krydser floder uden broer. Med lidt held vil du se vilde dyr. Dette er din chance for et unikt trek, der kombinerer cykling, sightseeing i naturen og vandring i den tætte jungle og mange arter af dyr. Ingen ture er ens, da ruten bestemmes fra gang til gang.

Øerne Koh Tao og Koh Phangan er vanedannende, og nogle backpackere bliver hængende i flere uger. Øerne er kendt for de hvide sandstrande, palmer og flere små afsides bugter. Stemningen er afslappet, og folk kommer for at dykke, feste og ellers bare hænge ud og slappe af i de hyggelige bambus barer. Vi har inkluderet 5 dage fyldt med dykning og open water certifikat.

Se alle vores andre fantastiske turforslag til Thailand her
Få information og fakta om Thailand her

Bedste rejseperiode

Det er muligt at besøge Khao Yai National Parken året rundt. Den bedste periode er fra november til februar, hvor det er tørt og temperaturen lavest - dagtemperaturen ligger omkring 30 grader. Fra marts til maj kan temperaturen komme op på 40 grader om dagen. I perioden maj til november er vejret meget omskifteligt, og der kan forekomme tropiske regnskyl.

På Koh Tao er det muligt at dykke året rundt. Kun i oktober og november kan man opleve, at regntiden gør det besværligt at nå ud til nogle dykkersteder.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark
Afgang fra Danmark mod Bangkok, Thailand
2. dag: Ankomst til Bangkok
Ankomst til Bangkok. Du finder selv til dit guesthouse, hvor du har to overnatninger. Resten af dagen har du på egen hånd i Bangkok.
3. dag: Cykeltur i Bangkok
I dag skal du ud på en aktiv tur rundt i Bangkok. Undervejs oplever du storbyens mange ansigter. Du bliver blandt andet guidet ad smalle gyder i ”Little Chinatown”, igennem Khlong Toey markedet og slumkvarterer og slutter af med en sjov udfordring af balanceevnen på de smalle stier over klongerne (kanalerne) i Phra Pradaeng, der også kaldes ”Bangkoks lunger”. Omgivelserne her er grønne og frodige, luften er frisk, og fuglene synger imellem palmerne. Efter du - og din cykel - har krydset floden i langbåd, cykler du rundt på de smalle cementstier, der er bygget på pæle i klongerne og udgør et omfattende stisystem. Her er højhusene erstattet med palmer og trafikstøjen med fuglesang – en helt anden side af Bangkok end den de fleste rejsende oplever. Overnatning på guesthouse (M,F)
4. dag: Bangkok – Pak Chong - Khao Yai National Park
I dag skal du på ”Ranger tur". Fra dit guesthouse tager du til Hua Lamphong stationen, hvorfra du skal med til Pak Chong stationen (guidelines fås fra serviceguiden). Du bliver hentet af en chauffør, der venter på at køre dig til logden i Khao Yai nationalparken. Der er lidt tid afslapning og frokost på lodgen, inden du skal ud på en udfordrende cykeltur. Sammen med en guide kører du gennem de smukke landskaber. Du passerer lokale landsbyer og forskellige landbrug og belønnes med spektakulære udsigter undervejs. Den smukke rute byder på en del udfordringer med stejle bakker og støvede veje, men der er også lagt et par stop ind, hvor der er mulighed for at købe lidt forfriskninger. En rigtig flot tur! Tilbage på lodgen kan du smække benene op og slappe af ved poolen. Aftensmad kan købes på stedet. Overnatning på Lodge (M)
5. dag: Trekking i Khao Yai National Park
Efter en tidlig morgenmad bliver du hentet af rangerne. De er tidligere krybskytter, som nu arbejder dedikeret for junglens bevarelse. Efter en briefing og udlevering af dit udstyr, tager de dig med på en spændende og fysisk krævende tre dages trekking tur. Rangerne forsyner dig med rygsæk, hængekøje, sovepose, kogegrej, lejr værktøj og andet nødvendigt udstyr. Ved hjælp af deres særlige viden og erfaring vil de guide dig gennem junglen og lære dig de nødvendige færdigheder undervejs - alt imens du nyder skoven og de smukke omgivelser. Ruten er ikke lagt på forhånd. Rangeren, din guide, beslutter på daglig basis, hvilken vej I går alt efter vejr og lokale forhold. Khao Yai er Thailands tredje største nationalpark. Parken er en del af bjergkæden Donrak og skiller det nordøstlige plateau fra Thailands centrale slette. Khao Yai har mange attraktioner som smukke vandfald, et yderst rigt plante- og dyreliv og en interessant kultur. Trekket starter fra en lille landsby i den vestlige del af Khao Yai. Undervejs belønnes du med smukke udsigter over nationalparken, forfriskende dukkerter i vandfald og smuk natur. Sidst på dagen slår I lejr for natten. Du hjælper med at samle brænde, og klargør selv lejeren sammen med rangerne, der bl.a. viser dig, hvor og hvordan du hænger din hængekøje op (din seng for natten), og hvordan maden tilberedes over bålet. Der vil også være masser af tid til afslapning, før du falder i søvn til lydene af junglen Overnatning i hængekøje i junglen (M,F,A)
6. dag: Trekking i Khao Yai National Park
Inden du drager afsted på endnu en spændende dag i junglen, pakker du din interimistiske seng sammen. Du laver morgenmad, forbereder din frokost og hjælper med at rydde op efter lejren. Det bliver en spændende dag, hvor du kan være heldig at støde på nogle af den frodige nationalparks vilde elefanter og sjældne fugle. Der er ingen garantier, men rangerne er hele tiden på udkig efter spor eller efterladenskaber fra vilde dyr. Undervejs ser du højst sandsynligt gibbonaber og makak aber. Her er også hjorte, vandbøfler, egern, pindsvin, vildsvin, slanger og firben. Så hold øjne og ører åbne, mens du vandrer gennem junglen, og nyd følelsen af at være omgivet af den smukke natur. Endnu en gang tilbringes aftenen og natten ude i naturen ved et smukt vandfald, hvor du falder i søvn i hængekøjen til cikadernes sang. Overnatning i hængekøje i junglen (M,F,A)
7. dag: Trekking i Khao Yai National Park – Eco Valley Lodge
Efter morgenmaden starter den sidste dags trekking i junglen. Du vandrer det meste af dagen langs floden, som skal krydses flere gange - så forbered dig på at få våde fødder! Ruten går gennem en utrolig smuk og mindre kendt del af Khao Yai National Park og byder på mange gode fotomuligheder. Frokosten nydes ved flodbredden, inden du begiver dig det sidste stykke vej tilbage til civilisationen. Ved udgangen af national parken gennemgår alle de samme tjek, som rangerne foretager, når de kommer ud efter en arbejdsdag i junglen. Man tjekker, om alt udstyr er i orden og tjekker hinanden for igler og insektbid. Derefter går turen tilbage til lodgen, hvor det er tid til et forfriskende bad og afslapning ved poolen ovenpå de seneste dages fantastiske oplevelser. Overnatning på Lodge (M,F)
8. dag: Khao Yai National Park - Pak Chong – Bangkok
Du kan sove længe og spise morgenmad, når du har lyst – bare sørg for at tjekke ud senest kl. 12. Du aftaler selv med personalet på lodgen, hvad tid du ønsker at vende tilbage til Bangkok. De kører dig tilbage til Pak Chong, hvorfra der kører flere busser i løbet af dagen. I Bangkok står du af ved Mochit busstationen eller Victory Monument. Herfra finder du tilbage til dit guesthouse på egen hånd. Overnatning på guesthouse (M)
9. dag: Bangkok
Du har dagen til rådighed til at udforske Bangkok. Oplev livet på floderne, det imponerende Grand Palace, flotte templer, forgyldte Buddhaer og gå på opdagelse i det eksotiske China Town. Bangkok byder også på et fantastisk shopping- og natteliv, og har du behov for inspiration, har vi masser af gode forslag til fede oplevelser. Overnatning på guesthouse (M)
10. dag: Bangkok – Koh Tao
I dag skal du videre til Koh Tao. I prisen er inkluderet tur med bus og færge og da du tager tidligt afsted kan du sagtens nå frem til Koh Tao samme dag. Koh Tao er vanedannende, og nogle backpackere bliver i flere uger. Over vandoverfladen er Koh Tao en hyggelig lille ø omgivet af varmt, turkisblåt vand. Øen er uden sammenligning det mest populære sted for dykkertræning i Sydøstasien. Koh Tao er også kendt for sit festlige natteliv. Øen er en sand perle med hvide sandstrande, palmer og flere små afsides bugter, hvor man kan slappe af. Stemningen på øen er helt enestående, og folk kommer for at dykke, feste og ellers bare hænge ud og slappe af i de hyggelige bambusbarer. Vi har booket fire nætter til dig og du kan se frem til de kommende dages dykning. Overnatning i dormværelse med fan (M,A)
11.-13. dag: Koh Tao
Du har tre hele dage til an nyde Koh Tao og livet under havoverfladen! Vi har inkluderet et dykkerkursus så du kan lære at dykke. Revet omkring øen har lidt en smule skade gennem årene, men takket være en kæmpe indsats for at beskytte og genopbygge det, så trives fisk og koraller her nu igen. Koh Tao kan derfor tilbyde dykning for dykkere på alle niveauer. Mange af dykkerstederne kan tilbyde beskyttede rev med smukke koraller, god sigtbarhed, lavt vand og ingen, eller meget lidt, strøm, hvilket også udgør de perfekte forhold for begyndere. De fleste steder kan nås på kun 20 minutter i båd. Er du heldig, er der mulighed for at se hvalhajer, rokker og havskildpadder. Overnatning i dormværelse med fan (M,F,A)
14. dag: Koh Tao – Koh Phangan
Du tager båden fra Koh Tao videre til Koh Phangan. Der er flere daglige afgange med ekspresbåd mellem de to øer. Vi har reserveret de kommende tre nætter på Koh Phangan, så der står en seng klar til dig, når du ankommer. Overnatning i værelse med fan
15.-16. dag: Koh Phangan
Sol og strand – fest og farver - er helt sikkert det, du vil bruge mest tid på på Koh Phangan. Men du vil blive overrasket over, hvor meget mere end fest og farver Koh Phangan kan tilbyde. Strandene, som omgiver øen, findes oftest i små hyggelige bugter med granitklipper eller mangroveskove imellem. Du kan snorkle og dykke eller tage på sejltur i Ang Thong Marinepark. Midt på øen er der gode trekking muligheder bl.a. i Than Sadet Nationalpark, hvor øens største vandfald fra den dybeste jungle udløber ved en lille intim strand. Der er masser af muligheder på Koh Phangan, og du har alle dage til rådighed til at slappe af og udforske på egen hånd. Overnatning i værelse med fan
17.dag: Koh Phangan – Bangkok lufthavn
I dag er det tid til at begive sig mod lufthavnen i Bangkok. I prisen er inkluderet færge og bus tilbage til Bangkok. Tager du afsted tidligt om morgenen, kan du sagtens nå frem til lufthavnen til afrejse samme aften. Alternativt kan du rejse videre og udfroske f.eks. Laos eller Cambodia eller tage et par ekstra nætter i Bangkok.
18. dag: Afrejse og hjemkomst til Danmark
Ankomst til Danmark efter et fantastisk eventyr i Thailand!

Overnatninger

4 overnatninger på dormværelse på hostel i Bangkok
2 overnatninger på lodge i Khao Yai National Park
2 overnatninger i hængekøje i Khao Yai National Park
4 overnatninger på guesthouse på Koh Tao
3 overnatninger på hotel på Koh Phangan

Bemærkninger

Sværhedsgrad: Hård – meget hård. Du skal være 18 år for at deltage og turen er kun for rejsende med et godt helbred og god fysisk form. Der trekkes 3 dage igennem tæt jungle.

Bemærk at forholdene er primitive, og det forventes, at alle deltager aktivt i madlavning og klargøring/sammenpakning af sengepladser. Du er velkommen til at opbevare eventuel overskydende bagage på servicekontoret i Bangkok, imens du er på tur.

Dykning: Du skal være min. 12 år for at kunne deltage og have dykkercertifikat. Ellers er der mulighed for at tage dykker certifikat på Koh Tao - spørg din rejsekonsulent. OBS husk helbredserklæring skal udfyldes.
Tryghedsgaranti

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Gruppestørrelse

Turen gennemføres ved 2 personer. Du kan komme til at rejse i små grupper med maksimum 8 personer.

November - april

Pakkeliste

 • Gode vandresko
 • Skiftetøj. Spørg på servicekontoret angående de aktuelle vejrforhold
 • Obligatorisk. 3 langærmede trøjer (sort eller army)
 • Obligatorisk. 2 par bukser / jeans
 • Badetøj
 • Kameraudstyr
 • Hat/kasket
 • Evt. egen sovepose
 • Evt. Thai/English phrasebook
 • Personlig rejseforsikring

Prisen er inklusiv

 • Flybillet København - Bangkok t/r (inkl. bagage)
 • Alle nævnte overnatninger samt ture og måltider ifølge program

Prisen er eksklusiv

 • Personlig rejse- og afbestillingsforsikring
 • Ture og måltider udover det nævnte
 • Drikkepenge

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Servicecentre i Thailand

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Thailand, Bangkok

Jysk Servicecenter Bangkok finder du på Chamberlain Hostel. Her sidder serviceguider klar til at besvare dine spørgsmål og dele ud af deres brede rejseerfaring, så du kan få mest muligt ud af din rejse i Østen.

Læs mere

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top