Søg
Søg
Andaman snorkel discovery, Thailand
Khao Sok, Thailand
Thailand - Khao Sok
Andaman snorkel discovery, Thailand
Andaman snorkel discovery, Thailand
Andaman snorkel discovery, Thailand
Andaman Snorkel Discovery, Thailand
Andaman snorkel discovery, Thailand
Andaman snorkel discovery, Thailand
Aktiv ferie

Thailands jungle og Burmas øhav

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 19.995,-

Varighed: 17 dage

Tag med en af de første både, der har fået tilladelse til at udforske øerne i det sydligste Burma. Du snorkler i et fantastisk hav i et helt uberørt område, besøger kridhvide strande, som ikke mange har besøgt endnu og får et indblik i det lokale liv i små burmesiske landsbyer. Vi har kombineret turen med et par dage i Thailands smukkeste nationalpark Khao Sok, et par dage i metropolen Bangkok samt ved Khao Lak og på Phuket.

Turen starter med et par dage i spændende Bangkok og fortsætter sydpå med et par dages afslapning i en lille bugt ved Khao Lak. Du fortsætter til Thailands måske smukkeste nationalpark Khao Sok som du udforsker både til fods og på vandet. Højdepunktet bliver uden tvivl dit snorkel cruise til de helt uberørte øer i det sydlige Burma. Vores samarbejdspartner er en af de første, der har fået lov at sejle i området, som byder på verdensklasse snorkling, fantastiske bountyøer og venlige burmesere. Inden turen går hjem igen har du et par dage på Phuket, hvor du kan fordøje dine mange indtryk og nyde lidt god mad samt klare lidt shopping.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag til Thailand her


Sæson
Båden sejler kun fra november til april på udvalgte datoer - forhør dig hos din rejsekonsulent.

Andaman snorkel discovery, Thailand

Detaljeret beskrivelse

Dag 1: Afgang mod Bangkok
Turen starter med fly til Bangkok, hvor du typisk vil have 1-2 mellemlandinger afhængig af dit valgte flyselskab.

Dag 2: Ankomst og transfer til guesthouse
Ved ankomsten til Bangkok står en chauffør klar til at køre dig til dit guesthouse. New Road Guest House har en meget central og bekvem beliggenhed, og byder på en god og hjemlig atmosfære. I lobbyen finder du et servicecenter, der er behjælpelig med rejsetips og praktiske spørgsmål. Resten af dagen kan du slappe af ovenpå rejsen eller gå på opdagelse i Bangkok. Har I behov for inspiration, har vi masser af gode forslag til spændende oplevelser. Vi kan f.eks. anbefale en tur i Chinatown, som ligger i gåafstand fra dit guesthouse.
Overnatning på guesthouse

Dag 3: Bangkok på egen hånd
Du har hele dagen på egen hånd i Bangko til at tage på opdagelse i byen. Gå ikke glip af Grand Palace, Wat Po, China Town, Lumpini Park, Chatuchak weekendmarked og en sejltur på klongerne. Har du behov for inspiration, har vi masser af gode forslag til spændende oplevelser. Jysk Rejsebureau anbefaler en cykeltur bag byens facade eller en spændende halvdags Klong-tur på de smalle kanaler bag facaden af millionbyen, hvor du sejler i longtail båd og oplever det lokale dagligliv.
Overnatning på guesthouse (M)

Dag 4: Fly til Phuket og transfer til Khao Lak
Ved ankomsten til Phuket bliver du hentet i lufthavnen og kørt til din bungalow i Khao Lak. Her bor du ved din egen lille bugt, hvor de eneste forstyrrende lyde er bølgerne, cikaderne og junglens lyde. Overnatning i bungalow (M)

Dag 5: Khao Lak
Du har dagen til rådighed ved den rolige palmestrand, hvor du kan sove længe, slappe af og nyde livet i de smukke og rolige omgivelser. Du kan tilbringe dagene med en god bog og afslapning ved stranden, svømme i det indbydende, klare vand eller nyde den lækre thaimad på de lokale restauranter. Overnatning i bungalow (M)

Dag 6: Khao Sok
Fra hotellet i Khao Lak kører du nordpå til Khao Sok Nationalpark - en del af et stort regnskovsområde i det sydlige Thailand. Undervejs passerer du små landsbyer, gummitræplantager og en utrolig smuk natur. Det naturskønne landskabet varierer med spektakulære, jungleklædte kalkstensbjerge, søer og floder. Området er hjemsted for mange spændende dyrearter såsom isfugle, hejrer, krybdyr og aber. Du ankommer først på formiddagen til en skøn fredfyldt lodge, der ligger på kanten af nationalparken. Efter frokost er det tid til en tur ned ad floden på en bambus tømmerflåde. Nyd en kop jungle kaffe af bambus kopper inden du skal være med til at fodre og bade elefanter i deres naturlige omgivelser.
Sidst på eftermiddagen er du tilbage på lodgen og kan nyde middag sammen med de andre gæster på lodgen. Overnatning på lodge (M,A)

Dag 7: Khao Sok
Du vågner til regnskovens lyde og gibbonabernes territoriale brøl højt oppe i trækronerne. Snup et morgenbad i den klare sø, inden du nyder din morgenmad og gør dig klar til at udforske junglen. Du bliver hentet ved 8.00 tiden og kørt mod Cheow Lan Lake - uden tvivl et af de smukkeste steder i Thailand. Her er over 100 små øer og fantatiske limstensformationer. Du får på denne heldagstur mulighed for at opleve den smukke natur og måske spotte nogle dyr. Frokost nydes inde i junglen på en flydende restaurant, og der er også tid til lidt afslapning.
Om eftermiddagen er det tid til et hike i junglen, der fører op til en grotte eller et vandfald afhængig af årstid og vejrlig. Sidst på dagen er du retur på lodgen og kan nyde en sundowner og et brusebad inden der er fællesmiddag på lodgen. Overnatning på lodge (M,F,A)

Dag 8: Transfer tilbage til Khao Lak
Om morgenen er bjergene der omkranser Khao Sok ofte dækket af dis, som langsomt forsvinder i takt med at solen varmer området op. Nyd din morgenkaffe inden turen går mod Khao Lak, hvor du tjekker ind på dit hotel og har resten af dagen og aftenen til fri disposition. Overnatning i bungalow (M, F)

Dag 9: Afgang mod Reggae Queen
Du skal tidligt op idag, da du kl.06.00 skal være på kontoret, hvorfra din snorkeltur starter. Du kan opmagasinere bagage her. Efter check in på kontoret er der afgang med minibus til Ranong, hvor Reggae Queen ligger klar til ombordstigning. Personalet sørger for at tjekke dig ud af Thailand og mens I sejler mod Burma serveres der frokost ombord. Efter immigrations fomaliteterne i Burma er verstået cruiser båden mod de 115 øer, hvor I ankrer op for natten og hvor middagen serveres ombord.
Overnatning på Reggae Queen (M,F,A)

Dag 10: Snorkling ved Poni Island og besøg i Moken landsby
Morgenmaden serveres kl. 07.30 og efter introduktion og gennemgang af sikkerhedsregler er det tid til din første snorkeltur. Området byder også på smukke sandstrande, hvor du kan slappe af. Efter frokost sejler båden mod Pony Island, hvor næste snorkeltur er planlagt. Den nordlige del af revet nyder på utallige slags koraller og fisk - et paradis at snorkle i. Om eftermiddagen fortsætter turen mod Lampi Island, hvor der ankres op for natten. Du kan komme i land og besøge en Moken landsby, hvis du har lyst og ellers slappe af på dækket.
Overnatning på Reggae Queen (M,F,A)

Dag 11: Snorkling ved Lampi Island
Nyd de smukke omgivelser mens du spiser morgenmad. Formiddagen står på snorkelturer i et helt uberørt område med farvestrålende både bløde og hårde koraller. Senere på dagen fortsætter du til Nine Pin Island, der lokker til endnu en snorkel tur med lavt turkisblåt vand. Middagen serveres ombord og der er tid til afslapning og socialt samvær.
Overnatning på Reggae Queen (M,F,A)

Dag 12: Snorkling i billedskønne omgivelser
Nyd morgenmaden inden du skal udforske de lave koralrev ved Great Swinton. Højdepunktet idag bliver The White Rock som er fyldt med fisk og koraller. Der bliver også tid til at udforske en ubeboet ø, hvor du b.la kan blive afkølet i et vandfald. Sidst på dagen ankrer båden op i en større bugt, hvor du har mulighed for at komme i land og besøge en fisker landsby.
Overnatning på Reggae Queen (M,F,A)

Dag 13: Hvide strande, blåt vand og snorkling i verdensklasse
Dagen byder på fantastisk snorkling, øde sandstrande og afslapning på dækket mens du sejler forbi smukke øer. Nyd solnedgangen over et par kolde øl mens du kan udveksle dagens snorkelerfaringer med de andre ombord. Overnatning på Reggae Queen (M,F,A)

Dag 14: Sidste dag i snorkel paradis og transfer til Phuket
Efter morgenmaden sejler båden mod Thailand. Mens myndighederne sørger for at tjekke alle de rejsende ud kan du besøge Kaw Thaung der byder på små markeder, templer og butikker. Båden sejler retur til fastlandet, hvor du tjekker ind i Thailand igen og med minibus bliver kørt tilbage til kontoret i Khao Lak for at hente jeres opmagasinerede bagage og videre til Phuket. Overnatning på resort ( M,F)

Dag 15: Bangtao Beach, Phuket
Du kan gå en tur på stranden, afprøve dine talenter på et paddle board eller tage ind til en af de mere besøgte strande og få klaret det sidste shopping. Vi kan anbefale en middag på Bliss Beach Club eller at du lejer en scooter/tager en taxa og nyder en sundowner på det smukke Sri Panwas rooftop bar Baba Nest.
Overnatning på resort.(M)

Dag 16: Transfer til lufthavn
Du hentes på dit hotel og bliver kørt i lufthavnen, hvorfra din hjemrejse starter

Dag 17: Ankomst Danmark


Overnatning:
2 nætter i Bangkok på guesthouse
2 nætter i Khao Lak i bungalow
2 nætter i Khao Sok på lodge
1 nat i Khao Lak i bungalow
5 nætter på Reggae Queen i egen kahyt
2 nætter på Phuket på resort

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Snorkelturen er kun velegnet til børn over 7 år.
Husk du kan opmagasinere det meste af din bagage på kontoret i Khao Lak inden bådturen starter, da der er begrænset med plads ombord på skibet.


Afrejsedatoer

Båden sejler på udvalgte datoer - forhør dig hos din rejsekonsulent.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 19.995,-


Prisbemærkning

Der kommer USD 250 i tillæg på snorkelturen (udgifter til visum og nationalpark fees) som afregnes lokalt. Pengesedlerne skal være helt nye - vi anbefaler du har hævet dem på forhånd.
Du kan ikke rejse videre i Burma på det visum som båden sørger for, da der her er tale om en særlig tilladelse udstedt til båden.
Til brug for indrejse papirer til Burma skal vi, når du booker turen modtage en scannet kopi af dit pas ligesom du skal have 3 kopier af passet med dig på turen, samt 4 pasfotos i farve.


Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

Der er max. 16 snorkelgæster på båden

Sværhedsgrad

Moderat

Prisen er inklusiv

 • Flybillet med udrejse til Bangkok og retur fra Phuket.
 • Afhentning i lufthavn i Bangkok og transport til guesthouse
 • 2 nætter på guesthouse i værelse med aircondition
 • Flybillet til Phuket
 • Transfer til Khao Lak
 • 2 nætter i bungalow i Khao Lak
 • Tur til Khao Sok inkl t/r transport til Khao Lak
 • 1 nat i bungalow i Khao Lak
 • Transport fra kontoret i Khao Lak til Ranong t/r
 • Båd cruise som i program
 • Transfer til Phuket
 • 2 nætter på beach resort på Bangtao Beach
 • Transfer til lufthavnen

Prisen er eksklusiv

 • Transfer fra Bangkok - Lufthavn
 • Transfer fra hotel i Khao Lak til Cruise kontoret
 • Udgifter på USD 250 på dit snorkelcruise
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Gratis rejseforedrag

Thailand: 05-06-2018 18:00:00 : 10741
Herning
5. juni 2018 kl. 18:00

Thailand

Thailand: 05-06-2018 18:00:00 : 10863
Aarhus
5. juni 2018 kl. 18:00

Thailand

Myanmar: 14-06-2018 18:00:00 : 10733
Aalborg
14. juni 2018 kl. 18:00

Myanmar

Se mere her
Til top
Find os på: