Søg
Søg
Luang Namtha, Laos
Bangkok, Thailand
Chinatown, Bangkok
Bangkok cykeltur
Cykeltur, Bangkok
Bangkok cykeltur
Cykeltur, Bangkok
Luang Prabang, Laos
Luang Prabang, Laos
Luang Prabang
Luang Prabang
Luang Prabang, Laos
Luang Namtha, Laos
Luang Namtha, Laos
Luang Namtha, Laos
Luang Namtha, Laos
Luang Namtha, Laos
Luang Namtha, Laos
Laos Luang Namtha
Luang Namtha, Laos
Laos Luang Namtha
Laos Luang Namtha
Luang Namtha, Laos
Laos Luang Namtha
Luang Namtha, Kajak, Laos
Luang Namtha, Kajak, Laos
Chiang Mai, Nordthailand
Eco Resort, Chiang Mai, Thailand
Khao Sok, Thailand
Khao Sok, Thailand
Khao Sok, Thailand
Khao Sok, Thailand
Khao Sok, Thailand
Thailand - Khao Sok
Khao Sok, Thailand
Khao Sok, Thailand
Khao Sok, Thailand
Khao Sok, Thailand
Koh Jum Beach Villas
Koh Jum, Thailand
Koh Jum, Thailand
Koh Jum, Thailand
Koh Jum, Thailand

Thailand og det uberørte Laos

Pris pr. pers.

DKK 19.995,-

Varighed: 19 dage

Med dansk rejseleder: Tag med Jysk Rejsebureau til Thailand og det uberørte Laos. Turen starter med en cykeltur i Bangkok inden I flyver til Luang Prabang og til aktive oplevelser i det ukendte Luang Namtha i Laos. Oplev efter Laos storslåetnatur i Khao Sok nationalpark, og nyd livet på bounty-øen Koh Jum i Thailand.

En tur for den eventyrlystne rejsende der ønsker at se den uberørte side af Thailand og Laos.

Vi begynder rejsen på cykel gennem Bangkoks smalle gyder i ”Little Chinatown”, igennem Khlong Toey markedet og slumkvarterer og slutter af med en sjov udfordring af balanceevnen på de smalle stier over klongerne (kanalerne) i Phra Pradaeng.

Herefter går rejsen ind i hjertet af Laos. I besøger et område tæt på den kinesiske grænse, hvor de etniske minoritetsgrupper byder jer velkommen med et smil og hvor naturen er fuldstændig uspoleret. Glæd jer til at trekke gennem smukke skovområder, og igennem venlige landsbyer inden I padler langs flodbredden og oplever området fra vandsiden.

Næste stop er Khao Sok Nationalpark, der ligger midtvejs mellem Surat Thani og Phuket. Parken byder på smukke søer, klipper og fossende vandfald, og har et varieret dyreliv med fine muligheder for at se gibbonaber, languraber og flere end 175 fuglearter.

Her får I både mulighed for at vandre i junglen og komme i øjenhøjde med de lokale, når I cykler gennem små landsbyer. Sejl med longtailbåd dybt ind i regnskoven til den menneskeskabte ”Cheow Lan Lake”. Søens klare grønne vand inviterer dig til en svømmetur - lige foran dit helt eget tømmerflådehus.

Rejsen afsluttes på den uspolerede ø Koh Jum, hvor I kan slappe af på de gode strande eller udforske øen og dens mange små laguner. Tag på trekking-tur til ”Pu Mountain” (422m) viewpoint, som har en fantastisk udsigt. Måske er I heldige at spotte vilde aber, vildsvin og firben.

Sæson
Du kan rejse i Thailand og Laos året rundt, men den bedste periode er fra november til marts, hvor det er tørtid, og temperaturen er behagelig. Medbring en varm trøje, da det kan blive køligt om aftenen i de nordligste og bjergrige regioner. I april og maj er heden overvældende, og temperaturen kan komme helt op på 40 grader. Regntiden varer fra juni til oktober, hvor august og september generelt er de mest regnfulde.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Thailand og Laos er baseret på hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i Thailand og Laos kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.


Laos, Luang Namtha

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Afrejse fra Kastrup
Afgang fra Kastrup med fly til Thailands hovedstad Bangkok med ankomst den efterfølgende dag. (A)

2. dag: Ankomst til Bangkok
Ved ankomsten til Bangkok mødes I med jeres guide og chauffør, der kører jer direkte til New Road Guesthouse. New Road Guest House har en meget central og bekvem beliggenhed tæt ved floden og China Town. Resten af dagen har I til at gå på opdagelse i Bangkok med jeres rejseleder. Overnatning på New Road Guesthouse i standard double værelser med A/C. (A)

3. dag: Cykeltur i Bangkok
Efter morgenmaden tager I med BTS (Skytrain) til startstedet for jeres cykeltur. På denne ca. 4 timers cykeltur kommer I ind bag Bangkoks facade og oplever områder af millionbyen, som kun få rejsende finder frem til. På to hjul bliver I blandt andet guidet ad smalle gyder i ”Little Chinatown” og igennem Khlong Toey markedet. Afslutningsvis udfordres balanceevnen på de smalle stier over klongerne (kanalerne) i Phra Pradaeng - også kaldet ’Bangkoks lunger’. Omgivelserne her er grønne og frodige, luften er frisk og fuglene synger imellem palmerne. (M)

4. dag: Bangkok til Luang Prabang
Efter morgenmaden bliver vi transporteret til lufthavnen og vores fly til Luang Prabang i Laos. Vær opmærksom på at I skal medbringe 30 USD og 2 pasbilleder. Ved ankomst bliver vi hentet og kørt til vores guesthouse og resten af dagen går vi på opdagelse i denne spændende by. Selvom I befinder jer i Laos’ næststørste by Luang Prabang, hviler der en søvnig stemning over gaderne, og trafikken er meget begrænset. I modsætning til resten af Asien er det nemlig dårlig tone at bruge sit horn unødvendigt. (M)

5. dag: Luang Prabang
Dagen er på egen hånd sammen med jeres rejseleder. De næsten lydløse munke går deres morgenrunde i byerne med deres madskåle, modtager donationer fra folket og giver roen en ekstra farve, så hvorfor ikke starte dagen tidligt, med at overvære munkene modtage deres donationer. Efter morgenmaden vil der være mulighed for at tage ud og se templer, tage på cykel tur eller tage til det smukke Kuang Si vandfald. (M)

6. dag: Luang Prabang - Luang Namtha
Efter morgenmaden tager vi til busterminalen hvor vi skal med bussen nordpå til Luang Namtha. Den smukke tur forventes at tage 10 timer. Ved ankomst tjekker vi ind på vores guesthouse for at slappe af inden vores trekkingtur som starter næste morgen.(M)
7. dag: Luang Namtha - trekking i smukke skovområder og overnatning i lokale landsbyer
I dag begynder jeres spændende 3 dages trekkingtur, der går gennem små lokalsamfund, hvoraf to landsbyer kun kan besøges med båd eller til fods ad små stier. Turen starter i Ban Jaluensouk landsbyen, hvorfra vandrestien går op mod højderyggen. På jeres vej møder i lokale landsbyboere, der er på vej til og fra de lokale markeder. Natten tilbringes i landsbyerne Ban Nam Goy og i Ban Nalan Tai og afhængigt af antallet af deltagere på turen, vil I blive ligeligt fordelt mellem de to landsbyer, så begge landsbyer får fordelene af at have overnattende turister. Der overnattes i privat indkvartering i landsbyen. (M, F, A) Trekkingtid: ca. 5-6 timer

8. dag: Luang Namtha – jungle trekking og bambus rafting over floder på udkig efter dyreliv
Efter en lokal morgenmad tilberedt i landsbyen fortsætter turen langs Nam Ha’s bredder på udkig efter aber. Frokost spises undervejs ”picnic style” inden floden krydses på bambus tømmerflåde. På den anden side venter Nam Ha Nationalpark. Resten af dagen vandrer i gennem nationalparken og er I heldige ser i et glimt af det meget rige dyreliv der er i området. Trekket går gennem grønne rismarker over en højderyg inden I ankommer til jeres destination for dagen - Nam Tha floden og Khmu landsbyen. Her bliver I budt velkommen af de lokale, der også vil være jeres værter for natten. Der overnattes i privat indkvartering i landsbyen. (M, F, A) Trekkingtid: ca. 5 timer

9. dag: Luang Namtha - kajaktur
I dag går turen af vandvejen. I skal padle ad den noget mere befolkede del af Nam Tha floden, så der vil langs flodbredden være rigtig meget at kigge på. Afhængig af vandstanden vil der også være sjove ”rapids” undervejs. Turen slutter i Khmu landsbyen ved Ban Hat Nalaeng, hvor I bliver hentet og kørt tilbage til Luang Namtha i en pick-up truck. Vejen er støvet og fyldt med bump, men I er garanteret nogle rigtig flotte udsigter undervejs. Tilbage i Luang Namtha bliver I sat af ved dit overnatningssted, hvor I kan slappe af og tage et velfortjent bad. Resten af dagen er på egen hånd. Der overnattes i lokale guesthouses. (M, F)

10. dag: Luang Namtha - Huay Xai – Chiang Khlong
Efter morgenmaden går turen tilbage mod Thailand. I bliver kørt til busstationen og herfra går turen til Huay Xai, der ligger på Laos side af grænsen til Thailand. Når grænsen er krydset finder I, sammen med guiden, tilbage til jeres guesthouse i Chiang Khlong. Resten af dagen er på egen hånd. Der overnattes på guesthouse (M).
11. dag: Chiang Khlong
Grænsebyen Chaing Khlong er hyggeligt, der er mulighed for bådtur på Mekong floden, besøg ved lokale templer og markeder. Vi bor på et hyggeligt familie eget guesthouse med udsigt over Mekong Floden og med mulighed for gode gåture og afslapning. Tæt ved vores guesthouse ligger et gadekøkken som har noget af verdens bedste mad. (M)

12. dag: Chiang Khlong – Chiang Mai
Nyd den lokale morgenmad inden I skal med bussen til Chiang Mai. Bussen afgår kl. 9:45 og tager ca. 4 timer. I bliver hentet på busstationen i Chiang Mai, hvorfra I bliver kørt til Eco Resort, hvor I vil overnatte endnu engang. Resten af dagen er på egen hånd. Sørg for at komme tidligt i seng, da I skal med flyet tidligt næste morgen. Overnatning på Chiang Mai Eco resort. (M)

13. dag: Chiang Mai – Khao Sok Nationalpark - Junglevandring
Vi begynder dagen tidligt da vi skal til Khao Sok Nationalpark i den sydlige del af Thailand. I bliver kørt til lufthavnen i Chiang Mai hvorfra I flyver til Phuket. Ved ankomst i lufthavn bliver i kørt til Anurak Community Lodge ved Khao Sok Nationalpark. Lodgen er en fredfyldt oase midt i den tropiske frodige vegetation, lige på kanten af Khao Sok Nationalpark. Den er omgivet af flotte kalkstensklipper, der rejser sig højt over en af verdens ældste regnskovsområder. Efter frokost indtager I Khao Sok området på cykel. Med svævende kalkstensklipper omkring jer og to hjul under jer cykler I gennem grønne omgivelser, ad støvede veje og forbi små landsbysamfund. Her møder I stort set ingen vesterlændinge, men kun smilende, venlige og nysgerrige lokale. Efter cykelturen har I mulighed for at slappe af på lodgen. Snup en drink i baren og nyd en fantastisk udsigt til de smukke kalkstensbjerge inden et fælles aftenmåltid, bestående af lækker thaimad venter. Der overnattes i standardværelser (F, A).

14. dag: Khao Sok Nationalpark - bådsejlads på Cheow Lan Søen - junglevandring
Vågn op til regnskovens lyde og gibbonabernes territoriale brøl højt oppe i trækronerne. Nyd morgenmaden mens tågen stille og roligt løfter sig fra bjergene. I dag er det tid til at udforske Cheow Lan søen med lokal båd. Cheow Lan er ca. 60 km fra nord til syd og indeholder flere end 100 små øer. Landskabet svarer en smule til Halong Bay i Vietnam eller Guilin i Kina. Kombinationen af den afsides beliggenhed og de mange smukke, grønklædte bjerge og klipper gør dette område unikt at besøge. I vil blive sejlet med longtailbåd dybt ind i regnskoven. Målet er et ”tømmerflåde-hotel”, hvor I kan tjekke ind i jeres egen private, flydende bungalow i spartansk, thailandsk stil. Udforsk området på egen hånd inden I, efter en traditionel frokost, skal ud på en tre timers vandretur gennem Khao Soks jungle. Guiden viser jer en variation af biotober med kæmpe træer, lianer, palmer, bregner, vilde orkideer, bambuslunde, insekter, krybdyr og måske pattedyr. Det er ikke en typisk dyre-safari, men en chance for at se regnskovens mange forskellige livsformer. De dyr, som lever der, er nemlig oftest aktive om natten. Dog kan I være heldige at se næsehornsfugle og makakaber. Retur på jeres tømmerflådehotel står den på svømning og afslapning. Nyd stilheden og en thailandsk middag mens solen går ned over søen. Der overnattes på flydende bambus bungalows (M, F, A)

15. dag: Khao Sok Nationalpark – morgensafaritur – Koh Jum
I det tidlige morgendis stiger I ombord på en longtailbåd og sejler ud på en lille safaritur for at spotte dyreliv i nationalparken. Mens I sejler forbi bjerge og klipper, der er dækket af eksotisk regnskov, vil en lokal guide udpege spændende dyr og planter på vejen. Fra båden er der mulighed for at se dyr som makakaaber, næsehornsfugle, vildsvin og gibbon aber - og hvis I er heldig måske også en vild elefant! Tilbage på tømmerflådehotellet nyder I en traditionel thailandsk morgenmad, hvorefter I er på egen hånd indtil frokost. Efter frokost går turen en sidste gang gennem det magiske landskab, når I med longtailbåd sejler tilbage mod ”fastlandet”. Herfra går turen med minivan til Laem Gruad hvorfra I skal sejle til Koh Jum, der er jeres sidste destination inden hjemrejsen. Overnatning i Ocean view bamboo cottage (M, F)

16. - 17. dag: Koh Jum - på egen hånd
I er i de næste par dage på egen hånd på Øen Koh Jum. Læg særligt mærke til den helt rolige stemning der er på denne lille perle. Oplev øen og udforsk de små laguner - her er kun ganske få (og små) veje – så man sejler oftest fra lagune til lagune. Tag på trekking-tur til ”Pu Mountain” (422m) viewpoint, som har en fantastisk udsigt. Måske er I heldige at spotte vilde aber, vildsvin og firben. I kan blandt andet også leje kajakker eller tage på snorkeltur eller fisketur. Overnatning i Ocean view bamboo cottage (M)

18. dag: Færge fra Koh Jum til Krabi
Efter morgenmad er det tid til at forlade Koh Kum. I bliver sejlet til fastlandet og herefter kørt til jeres guesthouse i Krabi.

19. dag: Afrejse fra Krabi
Efter morgenmad kører vi til Krabi lufthavn hvorfra I flyver mod Danmark og ankommer om aftenen samme dag. Det er muligt at ændre hjemrejse datoen, så man flyver hjem senere hvis man ønsker mere tid i Thailand. (M)

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Rejsen sælges som en hel “pakke”, og hvis der ønskes individuelle ændringer, vil der ikke være mulighed for refundering af de ydelser, der ikke benyttes. Anden hjemrejse kan arrangeres, såfremt der er plads på flyene, og mod et tillæg.

Kontakt rejsekonsulent Jan Marshall for information om trekket.

Bemærk, at deltagelse i turen er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.


Afrejsedatoer

Hvis du vil sikre dig en plads på en bestemt tur, så klik på ”Reserver”. Du indbetaler 2.500 kr. i depositum, som fratrækkes den samlede pris når turen betales (ca. 2 måneder inden afrejse). Har du brug for at vide mere inden du beslutter dig, så book et møde (som også kan afholdes over telefon) med en rejsekonsulent.

Status Rejseperiode Pris
Ledige pladser 12.11.18 - 30.11.18 19.995,- Reserver
Ledige pladser 14.01.19 - 01.02.19 19.995,- Reserver
Ledige pladser 18.11.19 - 06.12.19 19.995,- Reserver

Prisen er inklusiv

 • Flybillet København – Bangkok og Krabi – Bangkok – København
 • Flybillet fra Bangkok til Luang Prabang
 • Flybillet fra Chiang Mai til Phuket
 • Alle transfers i Thailand og Laos
 • Måltider som nævnt i programmet
 • Overnatninger som nævnt i programmet
 • Lokal guide på turene
 • Dansk rejseleder

Prisen er eksklusiv

 • Ture og oplevelser der ikke er nævnt i programmet
 • Drikkepenge på ca. 20 USD i alt pr. person på trekking turen i Laos
 • Visum til Laos (Købes lokalt og koster 30 USD og 2 pasfotos)
 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring.
 • Lommepenge og måltider ikke inkluderet i programmet.
 • Single værelse tillæg hvis man ikke vil/kan dele værelse med andre

Gruppestørrelse

Minimum 10 og maksimum 15 deltagere.
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Find os på: