Turistattraktioner og nationalparker er igen åbnet for besøgende!

Vi overvåger situationen og er i konstant kontakt med leverandørerne. Skulle noget ændre sig, vil denne artikel blive opdateret.

18. oktober - 11.30


Alle nationalparker er officielt genåbnet onsdag aften. Mindesmærker og monumenter der forvaltes af National Park Service og Smithsonian museer skulle også være genåbnet i løbet af torsdag den 17. oktober.

De fleste private organisationer der opererer inde i parkerne også har genåbnet torsdag morgen. Det kan dog nogle steder tage en dag eller to at genåbne, da forberedelserne til igen at få besøgende kan tage lidt tid.

12. oktober - 12.30


Enkelte turistattraktioner åbner for besøgende.

Bl.a.Mount Rushmore, Frihedsgudinden og Grand Canyon åbner igen. Læs mere her

Og Utahs nationalparker:
Arches, Bryce Canyon, Canyonlands, Capitol Reef og Zion National Parks. Andre områder er: Natural Bridges og Cedar Breaks national monuments,samt Glen Canyon National Recreation Area (Lake Powell).


2. oktober - 11.50

Den 1. oktober lukkede store dele af de statslige institutioner i USA. Det betyder at mange nationalparker samt en række offentlige museer og monumenter lukker for besøgende Både interne og eksterne flyvninger er ikke berørt - der kan dog være længere ventetid ved sikkerhedskontrollen.

Nationalparker:
Alle ansatte i de statslige nationalparker er beordret på tvungen ferie. Derfor lukker nationalparkerne med alt hvad det indebærer; Veje, hoteller, kiosker, besøgscentre og hoteller. Har du hotel inde i parken skal du kontakte hotellet direkte.
De turoperatører og leverandører vi samarbejder med er i fuld gang med at finde alternative ruter. Der er indtil videre ingen aflysninger.

Museer/monumenter:
Statslige museer og monumenter er også helt lukkede. Det drejer sig blandt andet om monumenter som Alcatraz og Frihedsgudinden. Har du forudbetalt din adgang, kan du som regel få pengene tilbagebetalt. En tommelfingerregel er, at hvis museet normalt er gratis, kan du godt regne med det er statsligt og dermed lukket som fx Smithsonian museerne i Washington D.C.

Hvis du er interesseret i detaljerne kan du bl.a. læse mere på BBCVejen indtil Monument Valley, hvor Forest Gump valgte at stoppe sin
Til top