Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 og 2022 Læs mere
6-? dage
Ekskl. fly
Pris på forespørgsel
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Det er oplagt at leje en minicamper i USA, når du vil rejse billigt på egen hånd, overnatte i landets smukke nationalparker og komme nemt omkring i storbyerne. Du kan frit vælge dit eget tempo, stoppe lige præcis når du har lyst og komme helt tæt på naturen. Du slipper også for at pakke ud hver aften, når du træt og mættet af indtryk går til ro efter en lang dag på landevejen.

En minicamper er en komfortabel rejseform for alle aldre. Du kan spare masser af penge ved at overnatte på campingpladser i byer og nationalparker. I mange amerikanske storbyer kan du overnatte i State Parks eller på en KOA campground (Kampgrounds of America - KOA).

Du har mulighed for at afhente din minicamper ét sted og aflevere den et andet sted mod betaling af et envejsgebyr. Du skal minimum være 21 år for at leje et minicamper i USA.

Få information og fakta om USA her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på USA her

Bedste rejseperiode

I USA er stort set alle klimaforhold repræsenteret. Vil du rejse rundt i hele USA, så er september til oktober de eneste måneder, hvor der normalt er behageligt varmt i alle stater. Efteråret i det nordlige USA kaldes ”Indian Summer”. Det er en varm og tør tid, hvor bladene på træerne falmer og skaber et fantastisk smukt farvespil. Der er store regionale forskelle på klimaet, men du kan bruge nedenstående som en rettesnor for bedste rejsetidspunkt.
 • Nordøst og Midtvesten anbefales fra maj til november.
 • Sydstaterne anbefales fra april til november. Der kan dog være ulideligt varmt i juli-august.
 • Rocky Mountains-staterne anbefales fra maj til oktober.
 • Stillehavs-staterne anbefales fra april til november.
 • Florida og det sydlige Californien har varme året rundt.
 • Om vinteren er store dele af kontinentet dækket af sne - faktisk helt ned til den mexicanske grænse.

Information om leje af minicamper

Fold program ud
Med en minicamper har du mulighed for at komme helt tæt på Nordamerikas storslåede natur. Nedenfor kan du få meget mere praktisk information om leje af en minicamper i USA: Modeller
Der findes to modeller af minicamperen, som har plads til 2 personer (JUCY Wavefarer) eller 4 personer (JUCY Trailblazer).
Alder/kørekort
Minimumsalderen for leje af minicamper er 21 år. I modsætning til almindelig billeje betales der ikke tillæg for unge under 25 år. Du skal være i besiddelse af et pas, kreditkort og gyldigt nationalt kørekort til almindelig personbil, som skal præsenteres ved afhentning af køretøjet. Det anbefales ligeledes at medbringe et internationalt kørekort, så du undgår eventuelle sproglige misforståelser.
Afhentning/aflevering
Du kan ikke afhente din minicamper samme dag, som du ankommer til USA. Det er derfor nødvendigt, at du har bestilt overnatning på hostel/hotel/motel den første nat. Du kan afhente din minicamper på alle ugens dage, bortset fra søndag og nationale helligdage. Afhentning skal ske mellem kl. 13-15, og camperen skal leveres tilbage senest kl. 10.59.
Campingpladser
Når du lejer din minicamper, får du udleveret en gratis oversigt over campingpladser i USA.
Planlæg din rejse
USA er et kæmpestort land. Det er derfor vigtigt, at du på forhånd gør dig nogle tanker om, hvilke områder du gerne vil opleve. Det gælder ikke mindst, når du skal leje en minicamper. Du skal forudbetale for det antal miles, du forventer at køre. Der er ingen refundering af ubrugte miles. Til gengæld betaler du en høj pris for ekstra miles, hvis du kommer til at køre længere, end du forventer. Du kan sikre dig mod ubehagelige overraskelser ved at tilkøbe Unlimited Mileage eller pakker af 100 og/eller 500 miles.
Kørselsrestriktioner
Du kan køre en minicamper stort set overalt i USA og Canada.
Udlejningsstationer
Nedenfor kan du se afhentnings-/afleveringsbyer i USA:
 • Los Angeles, Califonia
 • San Francisco, California
 • Las Vegas, Nevada
Lejeperiode
Du kan leje en minicamper lige så længe, du har lyst - der er ingen restriktioner.
Forsikringer
Lejen inkluderer fuld ansvars-, tyveri- og kaskoforsikring i forbindelse med brug af minicamperen. Forsikringsdækningen er dog betinget af, at køretøjet benyttes i overensstemmelse med gældende retningslinjer. Du vil få en nøje gennemgang af, hvad du skal gøre ved skader/uheld, når du afhenter din camper.
Selvrisiko
På alle skader på køretøjet og ved tyveri, er der en selvrisiko på USD 1500,-. Der kan dog tilkøbes selvrisikoannulleringsforsikring.
Miles
Der er som standard ikke inkluderet miles/kilometer i lejen. Du kan tilkøbe unlimited mileage eller pakker af 100 og 500 miles. Dette skal forudbestilles igennem Jysk Rejsebureau. Alternativt kan du betale cirka USD 0,25,- pr. mile, du kører over dit limit. Overskydende miles/km refunderes ikke.
Standardudstyr
Automatgear, aircondition, fartpilot, ABS-bremser, servostyring, musikanlæg, køleskab, 2 kogeplader, DVD afspiller, penthouse roof pod bed, vandtank, m.m..
Ekstra chauffør
Inkluderet i lejen.
Ekstra services
Det er muligt at tilkøbe følgende services:
 • 500 Miles pakke
 • Unlimited Mileage
 • Personal kit (håndklæder og sengetøj)
 • Provisioning kit (køkkenudstyr til 4 personer)
 • Camping stole
 • GPS
 • Selvrisikoannulleringsforsikring

Bemærkninger

Priserne på en minicamper er fleksible. Derfor kan Jysk Rejsebureau ikke give dig en fyldestgørende prisoversigt her på hjemmesiden. Kontakt din rejsekonsulent hos Jysk Rejsebureau for at få en konkret pris på den minicamper, du ønsker at leje - eller få et samlet tilbud på hele din rejse til USA.
Tryghedsgaranti

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris.

Hvad er med / ikke med?

Vær opmærksom på at produktet er eksklusiv fly – og kan kun købes, såfremt du også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Kan oplevelsen ændres?

Du kan sammensætte vores ture og oplevelser præcis som du ønsker det med andre ture og oplevelser samt overnatninger og transfers m.m. Denne oplevelse er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag, undtagen søndag og amerikanske helligdage.

Hele året

Pakkeliste

 • Internationalt kørekort
 • Evt. guidebog
 • Evt. vejkort
 • Kreditkort
 • Mindre vandrerygsæk
 • Fleece eller varm trøje
 • Vandresko
 • Let regn- eller skaljakke
 • Lommelygte eller pandelygte
 • Solhat eller kasket
 • Solcreme
 • Badetøj
 • Evt. håndklæde
 • Det er en god idé at have ”bløde” tasker med, da det kan være lidt svært at få plads til store kufferter i minicamperen

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top