Søg
Søg
Tre-generationersrejser

Tre-generationersrejser

Det bliver mere og mere populært at rejse flere generationer sammen, og faktisk er det også blevet mere tilgængeligt at rejse oversøisk med familien. Hos Jysk Rejsebureau tilbyder vi tre-generationersrejser til mange forskellige destinationer. Rejserne indeholder typisk en god blanding af både oplevelser og afslapning samt gode overnatningssteder.

Jysk Rejsebureau tilbyder også udlejning af private villaer i f.eks. Thailand, USA, Maldiverne og Sri Lanka, som er velegnede til både bedsteforældre, forældre og børn. Villaerne er oftest placeret tæt på stranden og/eller har egen pool. Samtidigt er der mulighed for at lave forskellige aktiviteter i området enten sammen eller hver for sig. Det kunne f.eks. være kajak, snorkling, cykelture, vandreture eller at gå på opdagelse på det lokale marked.

Nedenfor finder du et udvalg af tre-generationersrejser samt private villaer som Jysk Rejsebureau tilbyder, men husk at vi kan skræddersy jeres tre-generationersrejse, præcis som I ønsker det. Så ring ind for at høre nærmere, hvis du ikke finder, det du søger nedenfor.


Vælg land
16 resultater
Tre-generationsrejser
Til top
Find os på: