Ca. 30 min.
Se alle datoer
Gratis foredrag
På Møn findes noget af Danmarks smukkeste natur og ruterne er planlagt, så vi vandrer langs kysten, igennem skove og forbi Møns Klint.

Camønoen bliver også kaldt for kongerigets venligste vandrerute og den henvender sig til vandrere i alle aldre.

Camønoen er Møns svar på den spanske Camino - en rundtur på 175 km fordelt på 10 etaper. Vi har valgt at fokusere på to etaper; Klinteetapen og Mælkevejen. Vi kommer igennem varieret natur langs marker og kyst samt igennem skove. Begge etaper går forbi smukke Møns Klint, hvor vi vil opleve magiske udsigter til de hvide klinter som spejler sig i havet.

I løbet af aftenen vil vi gennemgå vandreruten, hårdhedsgrad og udstyr samt forberedelse op til turen.

Vi ser frem til en god aften.

Med venlig hilsen
Line Thejl og Christopher Levy

Foredragsholder

Rejsekonsulent Christopher Levy

Christopher Levy

Rejsekonsulent

Line Theil, Rejsekonsulent

Line Thejll

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Online webinar. Du modtager link til webinaret i din bekræftelsesmail, du får ved tilmelding.
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top