Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 og 2022 Læs mere
Kraftig stigning i børnefamilier på eventyrrejser i julen...

I år rejser 84 procent flere børn i alderen 0-14 år ud i verden og oplever julen i et andet, fjernt land. Så stor er stigningen hos Jysk Rejsebureau, der sælger skræddersyede, oversøiske rejser, i forhold til sidste år. Stigningen blandt de voksne kunder i forældrealderen 25-44 år er på 20 procent - dvs. det typisk er familier med flere børn, der er flere af på rejser i julen i år.

- Det er en stigning, der gør mig glad, for den beviser, at flere får mod på at tage på eventyrlige rejser ude i verden sammen med deres børn og vise dem, hvordan andre kulturer fungerer og lever, og hvordan de evt. fejrer jul, hvis de gør det. Det er meget positivt, siger Niels Amstrup, direktør i Jysk Rejsebureau.

Flere lande på samme rejse
De der rejser over julen i år foretrækker en længere rejse på 3 uger til et par måneder med stop i flere lande. Som en stærk 2´er på listen kommer Thailand.

Top 5 over mest populære julerejser 2015:
1 Flere lande på samme rejse
2 Thailand
3 Australien
4 Sri Lanka
5 USA

- Familier med helt små børn vælger typisk Thailand, mens større børn og deres forældre ofte er at finde i en camper i Australien eller USA. Vores kunder, i alle aldre, er primært folk, der vil opleve og mærke verden, og som ikke føler sig tilpas med en resortferie, fortæller Niels Amstrup.

Totalt har Jysk Rejsebureau 15 procent flere kunder, der rejser i julen i år i forhold til 2014.

Rejse med børn
Til top