Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 og 2022 Læs mere
8 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 7.495,-
FRA 2.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Oplev den fantastiske frihed med en autocamper i Kroatien - I skal ikke bekymre jer om booke overnatninger eller pakke hele familiens bagage ud hver dag. Kroatien overrasker, da de fleste i familien vil forbinde landet med det azurblå Adriaterhav, men landet byder også på smukke nationalparker med vandfald, bjerge og kløfter. Når I krydrer det med charmerede landsbyer, vinmarker og vingårde samt det behagelige middelhavsklima, så har I opskriften på en eventyrferie for hele familien.

Rejseforslaget er baseret på en autocamper med fire sengepladser, køkken og toilet/bad. Der er inkluderet alt nødvendigt udstyr f.eks. sengetøj og køkkenudstyr, lovpligtige forsikringer, og der er fri kilometer.

Jysk Rejsebureau samarbejder med flere camperfirmaer i Kroatien, som f.eks. Touring Cars (brugt i dette rejseforslag), McRent og Anywhere Campers. Det er muligt at tilkøbe envejsleje, så du f.eks. afhenter autocamperen i Zagreb og afleverer den igen i Split - hør mere om dine muligheder for camperferie i Kroatien hos din rejsekonsulent.

Få information og fakta om Kroatien her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Kroatien her

Bedste rejseperiode

Der findes to slags klima i Kroatien:
 • I de sydlige kystområder ved Adriaterhavet er der tropisk middelhavsklima med varme somre og milde vintre. Den bedste rejseperiode her er fra slut april til og med oktober. Fra november til og med marts falder der en del mere regn, og temperaturen kan komme helt ned på frysepunktet.
 • Bjergene i den centrale og nordlige del af Kroatien byder på tempereret fastlandsklima. Det betyder kolde vintre med temperaturer der kommer under frysepunktet. Til gengæld byder forårs-, sommer- og efterårsmånederne fra maj til oktober på behagelige temperaturer.
Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt til Kroatien er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark og ankomst til Zagreb
Afgang fra Danmark mod Zagreb lufthavn med ankomst samme dag. Herefter bliver I afhentet og kørt til depotet, hvor I får en gennemgang af camperen inden I sætter kursen ud i Kroatiens fantastiske natur og smukke strande.
2-7. dag: På eventyr i autocamper
I fortsætter jeres rejse rundt i Kroatien. I har egen autocamper i hele perioden, så der er rig mulighed for at opleve det varierede landskab, de historiske byer og den mangfoldige kultur. Nedenfor kan I læse mere om de områder, byer og nationalparker, I kan besøge på jeres autocampereventyr i Kroatien:
 • Istrien: Den hjertedeformerede halvø, Istrien, i det nordlige Kroatien har mange historiske bånd til Italien, hvilket I kan opleve i både madkulturen og arkitekturen. Pula er halvøen Istriens største by, og kaldes også mini Rom, grundet de mange romerske bygningsværker. Fra Pula kan I tage dagsture til ø-gruppen Brijuni, som husede præsident Titos gamle højborg med vilde antiloper og zebraer. Besøg også byen Rovinj med de venetiansk inspirerede huse og Poreč med den romanske Euphrasius-basilika.
 • Kvarnerbugten: Tag på opdagelse til områdets smukke øer, Cres, Lošinj, Rab og Krk. Indlands finder du nogle af de smukke nationalparker i Kroatien: Plitvice National Park med sine mere end 1000 vandfald, og Paklenica National Park, hvor I har rig mulighed for at vandre.
 • Dalmatien: Kør langs Adriaterhavskysten med bjerge og frodige bjergskråninger på den ene side, og havets krystalklare vand på den anden. Oplev de historiske byer Zadar, Šibenik, Split og Dubrovnik, små charmerende bjerglandsbyer, lokale vingårde, tag på udflugter til nogle af de smukke øer, der udgør den kroatiske skærgård og smag den lokale gastronomi.
Savner I mere inspiration til 8 dage på vejen i Kroatien med autocamper, så tag kontakt til en rejsekonsulent, som vil kunne hjælpe med anbefalinger og planlægning af rute.
8. dag: Aflevering af autocamper og hjemrejse til Danmark
Aflevering skal finde sted i tidsrummet kl. 8-18. Det er muligt at forlænge lejeperioden eller aflevere autocamperen i en anden by i Kroatien, hvis I ønsker mere tid eller en skræddersyet rejse – tag en snak med en rejsekonsulent om muligheder. Herefter køres I i lufthavne og påbegynder jeres hjemrejse til Danmark, hvor I ankommer samme dag. Tidspunktet afhænger af, hvornår jeres fly afgår.

Overnatninger

Der er ikke campingpladser inkluderet i rejseforslaget, da I selv booker dette under selve rejsen.
Der findes mange forskellige campingpladser i hele Kroatien, og fleste af dem har gode faciliteter, som vi kender det fra danske campingpladser.

Bemærkninger

Kørsel foregår i egen lejet autocamper, der er reserveret på forhånd.

Alder / kørekort
Minimumalder for leje af autocamper er 25 år, og du skal have haft kørekort i minimum fem år. Det er påkrævet at have internationalt kørekort for at afhente autocamperen.

Du skal også være i besiddelse af et pas, kreditkort og gyldigt nationalt kørekort til almindelig personbil, som skal præsenteres ved afhentning af køretøjet.

Envejsleje
Det er muligt at leje camperen i f.eks. Zagreb og aflevere den på et andet depot f.eks. i Split. Tag en snak med din rejsekonsulent og få flere detaljer og information om envejslejegebyr.

Forsikringer
Lejen inkluderer ansvars- og kaskoforsikring i forbindelse med brug af autocamperen. Forsikringsdækningen er dog betinget af, at køretøjet benyttes i overensstemmelse med gældende retningslinjer. Ved eventuel skade er det meget vigtigt, at du straks underretter udlejningsselskabet. Nøje instrukser vil blive udleveret ved afhentning.

Selvrisiko
På alle skader på køretøjet og ved tyveri, er der en selvrisiko på EUR 2.500,-. Det er muligt at tilkøbe selvrisikoannulleringsforsikring lokalt ved afhentning af camperen.

Kilometer
Der er fri kilometer inkluderet i prisen

Afhentning og levering udover åbningstider
Autocamperen skal afleveres indenfor åbningstiderne, som er kl. 8-18. Der kan dog være kortere åbningstider på helligdage. Der er transfer fra lufthavnen til afhentningsdepotet og retur den anden vej inkluderet i prisen.

Udstyr
Der er inkluderet køkkenudstyr, sengetøj, m.m. med i prisen. Derudover kan der tilkøbes udstyr som f.eks. grill, havestole og bord, autostole, m.m.
Tryghedsgaranti

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Maj - oktober

Pakkeliste

 • Internationalt kørekort
 • Evt. guidebog
 • Evt. vejkort
 • Kreditkort
 • Mindre vandrerygsæk
 • Lommelygte eller pandelygte
 • Badetøj
 • Evt. Snorkeludstyr
 • Håndkæde

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Zagreb t/r (inkl. bagage)
 • 8 dages leje af autocamper med plads til 4 personer inklusiv fri kilometer, autocamperudstyrspakke (køkkenudstyr, sengetøj, m.m.) samt kasko- og ansvarsforsikring med selvrisiko på cirka EUR 2.500,- (muligt at tilkøbe ekstra forsikring som nedsætter selvrisiko) - betingelser gælder, kontakt os for nærmere information

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider, der ikke er nævnt i programmet
 • Drikkevarer
 • Tillæg for sen eller tidlig afhentning eller aflevering
 • Entré til attraktioner/nationalparker
 • Parkeringsafgifter
 • Udgifter til campingpladser
 • Tilkøb af udstyr som autostole, havestole og bord, m.m.

Prisbemærkning

Børnepriser gælder for børn op til 12 år.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i en lavsæsonpris. Reservationer i højsæsonen (fx sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top