Søg
Søg
Kør-selv i bil og autocamper med Jysk Rejsebureau

Kør-selv

Stop hvor du vil, overnat hvor du vil og få friheden til at ombestemme dig. Kør ad grusveje, motorveje, ensrettede veje og måske på afveje. Kør selv ferier er absolut frihed på hjul.

Et såkaldt roadtrip har mange forskellige former. Fælles for rejseformen "kør selv" er, at du har friheden til selv at bestemme tempoet og ikke mindst planlægge ruten selv. På disse ture oplever du kulturen og landet på en helt anden måde, end hvis du tager med på en arrangeret tur. Ofte oplever man at de turistmæssige seværdigheder ikke altid er de største oplevelser. Se for eksempel nogle af Cubas mange små landlige og velbevarede koloniale byer, når du kører fra den dansende metropol Havanna til den historiske by Santiago de Cuba. Eller oplev New Zealands storslåede naturscenerier og smukke landskaber hele tiden med dit "hjem" (camperen) som sneglehus.

Vores udvalgte kør-selv-ture henvender sig til dig, der gerne vil være sikker på et optimalt udbytte af din ferie. En af mulighederne er at få ruten tilrettelagt på forhånd, og alle hotelovernatninger reserverede, så kan du fuldt ud koncentrere dig om at nyde oplevelserne og slappe af.

Vælg land
10 af 81 resultater Vis alle
Udvalgte Kør-selv
Vis alle
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: